Acasă Romanian gay Speranță și vindecare pentru homosexuali…

Speranță și vindecare pentru homosexuali…

1021
18

… așa se numește programul în care s-a înscris cel mai laș poponar (spun asta pentru că un asemenea om nu merită să fie numit altfel), Doru Iuga, suspect în binecunoscutul caz de proxenetism și pedofilie.

Regret că am ajuns aici din cauza acestui viciu al meu şi vreau sa devin o persoană normală. Am intrat intr-un program, “Speranţă si Vindecare pentru Homosexuali”, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române.

a spus Iuga în sala de judecată. Doru Iuga a mai delarat că va învăța să facă sex cu femei, dacă va fi eliberat eliberată.

Poate că BOR-ul ar trebui să înființeze un program numit „Speranță și Vindecare pentru Pedofili” cu două departament anexe numite „Speranță și Vindecare pentru Proxeneți” și respectiv „Speranță și Vindecare pentru Preoții Homosexuali”. Nu de alta dar homosexualii nu sunt pedofili și NU AU NEVOIE de „Vindecare”.

În același timp, aștept cu interes următorul gay care „apără” drepturile homosexualilor (nu Doru Iuga era cel care alegea cel mai cel bărbat gay cu spirit civic din România cu scopul de a uni sărmana comunitate gay dezghinată?) și care va înscrie în programul care oferă speranță cu bani primiți de la UE.

Deci, întrebare: cât de LOW trebuie să fie Doru Iuga în condițiile în care în urmă cu 2-3 luni se pupa și se posa cu reprezenanții Mr. Gay Europe sub egida „Proud to be gay!” și acum vrea să scape de „anormalitate” (și pușcărie)?

18 COMENTARII

 1. Un program de reconvertire sexuală în biserică?! Si BOR-ul deține codul-sursă? Tare mi-e teamă că o să se inghesuie de-acum fetele, oferindu-se de bună voie ca material didactic fețelor bisericești, de-o să iasă spam cu clăbuci pe sub poala Patriarhiei…

  La urma urmei, ce-ar putea ieși din așa comedie de program? Show-uri erotice cu dansatoare din buric și miros de tămâie? Exorcizări cu aghiazmă și penitențe? Cursuri de educație sexuală ținute de popi cu burdihanul plin și mintea obosită? Și, dat fiind că preoții ortodocși sunt toți căsătoriți, majoritatea fiind și tați de copii, mi-e greu să-mi imaginez cam ce „educație” sau „corecție” ar putea ei oferi unui pedofil. Asta dacă nu s-or fi gândit cumva la sesiuni de reeducare departe de ochii lumii, la vreo mânăstire de maici (sau de taici), acolo unde abstinența face ravagii printre oamenii de duh.

  A-i pune pe oamenii bisericii să vorbească despre sexualitate (lăsând la o parte faptul că misiunea lor adevărată în acest caz este de fapt una de propagandă sexuală pentru sexul „normal”!) e cam tot atât de ciudat (și de riscant) precum ar fi să pui un director de supermarket să învețe copiii de școală cum să-și țină banii în buzunar și să facă economii.

  Dincolo de lipsa totală de credibilitate a desemnării lupului ca paznic la stână, ridicolul situației vine din faptul că un asemenea demers e complet antiteologic, de vreme ce ajunge să propună răscumpărarea unui păcat prin altul, ceva mai mic, dinamitând în felul acesta însăși ideea de mântuire.

  Însă nu m-aș mira, având în vedere înțelegerea de care păcătosul în cauză se bucură la anumiți purtători de patrafir, să fi fost fie băgat în program pe ușa din dos, fie onorat cu calitatea de sponsor principal al programului de reeducare și totodată singurul său beneficiar.

  😎

 2. acuma sa citam din cartea sfanta, ma rog, cu mici modificari, iarta-l doamne ca nu stie ce zice, 🙂 😆 Exista cica si un film educativ despre cum sa ti bagi pula in femeie, sub regia BOR 🙂 as vrea sa-l vad si io. deja imi imaginez filmul 🙂

 3. Parabola „iugista”, o poveste cu iz de gluma proasta: se trezeste nea’ Iuga intr-o dimineata si simte ca e schimbat in heterosxual macho si sexos. Nestiind ce sa faca si cum sa explice aceasta brusca modificare decide sa apeleze la duhovnicul sau, Irineu, preot in Cotroceni si cu barba in coceni. Se retrag in chilie si piticul atomoc incepe sa se confeseze:
  „D.I: Parinte, am pacatuit. Imi plac femeile. Ce sa fac?
  Irineu: Fiule, Dumnezeu ii iubeste si pe pacatosi pentru ca stie ca se pot pocai candva. Trebuie neaparat sa facem ceva cu tine ca sa te aducem pe calea cea dreapta
  D.I: Ascult parinte, sfatuieste-ma ca tare-s necajit si ingandurat
  Irineu: Hai, apropie-te, intra sub poala mea sa simti caldura si emanatia.
  D.I: Imediat.
  Irineu: mai aproape, mai aproape…da, asa si mai aproape. Ah, simti suflarea sfanta cum te patrunde pe gatlej?
  D.I: da parinte, o simt, dar credeam ca suflarea asta trebuie sa fie inodora, incolora si insipida, in schimb e lichida, amaruie si cu un miros intepator. Dar nu-mi displace deloc 😯
  Irineu: eh vezi? Acum te-ai pocait. Ca sa fie mantuirea definitiva trebuie sa repetam treaba asta de 4 ori pe saptamana si de fiecare data sa-mi aduci noi tineri pentru prozelitism. Dumnezeu e mare si cand vede atata patos in munca noastra spre divinatie ne iarta de cele rele. Dar neaparat tineri sa fie, ca cei batrani nu mai pot fi intorsi de pe drumul pierzaniei”
  😀

 4. Individul acesta cred ca va fi folosit de biserica. Probabil se va intampla cam asa: biserica ii va aranja o condamnare cat mai usoara (daca e de puscarie, caci nu cunosc detaliile), iar dupa 6 luni sau un an va incepe sa apara pe la televizor, povestind cum a inceput sa aiba rezultate ¨programul¨; va spune probabil ca, desi are in continuare inclinatii homosexuale, nu le da curs. Totusi imi este neclar ce ar putea zice despre cum anume il antreneaza biserica pentru a face sex cu femei. Stiri din acestea cu programe de conversie au mai aparut, in special in SUA. Rezultatul: minciuna are picioare scurte, oamenii isi dau seama pana la urma ca ceva e suspect.

  Si ca sa inchei intr-o nota mai optimista, atasez un video cu un spectacol cu barbati pe jumatate goi, dat la Vatican in fata unui Papa aflat in al noualea cer.

  http://www.youtube.com/watch?v=-rbxov7CVi8

 5. @ Corneliu
  Atât de optimist ai încheiat , încât m-ai trimis cu gânbul la Black Cat, White Cat. Pe când o reprezentaţie dată de Black Obelisk la Vatican? 😆

 6. – Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit pe ringul de box în această seară lână noi aproape de noi, pre aproape. În această seară îşi vor disputa titlul şi centura la categoria super+grea doi dintre foştii colegi de echipă ai Naţionalei de lupte corp la corp. În colţul roşu Campionul Naţional la Juniori, deşi nu este juniooor Dooooru Iuuugaaaa. Proaspăt renegat al echipei de fundaşi tupeişti, va încerca să doboare recordul la lupte în noroi pe acest ring de cocks bocs box. În colţul albastru nimeni altul decât veteranul juniorilor la cocks, inegalabilul orator în toate cele bune (şi lungi) Danieeeeel Popoaaaa. Da, da, aţi ghicit este Preafericitul (de ce oare?) Romaniei. Nu vă înghesuiţi, nu vă jenaţi, e loc pentru toată lumea. Tinerii sub 18 ani au reducere la intrarea în sală. Cei sub 18 ani cu corp atletic au intrarea liberăăăă. Femeile nu au acces în sală. Să înceapă competiţiaaaa!

  Doru, în colţul roşu încrezător, în puterile sale de fost elefant, se agită de pe un picior pe altul. Antrenorul, un otevist remarcabil, îi şopteşte în ureche:
  – Loveşte sub fustă. Acolo are slăbiciunea!

  Începe runda 1, o travestită flutură o plancardă cu 1000E (ulterior i se aruncă cu o roşie în cap, moment în care îşi dă seama că şi-a afişat preţul din Frankfurt pe o săptămână şi schimbă plancarda cu una pe care scrie runda 1)

  Popa strigă turbat „Dorulicăăăă i-aţi adio de la puţicăăăă! Te mai salvează doar Dumnezeu, pune-te pe genunchi şi roagă-te!” şi face un gest obscen, indicând apoi mijlocul patrafirului.

  Doru nici nu stă pe gânduri şi pocneşte fix unde îl învăţase antrenorul cu un uppercut de dreapta. Şovăi câteva secunde până reuşi să scoată mâna înapoi de sub patrafir şi cu ochiii bulbucaţi, rămase neclintit. Sala amuţi. Nu ştia nimeni ce urmează. Popa, după câteva momente de împietrire, scoase un râs sadic şi scoase de sub patrfir ditamai ceaunul cu terci. „Muhahaaaaaaa Ai crezut că dai de tulei??? Nu nu nuuuuu aici e doar terci şi brânzăăă” Doru nu îşi revenea din uimire, rămas cu pumnul încleştat, murdar de terciul din ceaun. Nici una nici două, popa îi ţâşni o flegmă fix în centrul frunţii şi blestemă ca la acatistele rele” Iuga se prăbuşi pe podea, încremenit. Popa ridică braţele în sus, toată sala se îngrozi de stufăriş şi îşi duse fiecare mâna la nas şi la ochi. popa rosti pe un ton nazal, ca de liturghie de morţi „Iuuuuga dragul taichiiiii, i OWN YOU! La heterotizareeee!”

  A doua zi Iuga zace pe treptele patriarhiei, galben tot, slăbit, cu cearcăne, strigând cât îl ţineau puterile: „Ie