Acasă Romanian gay Loredana a lansat clipul Y.O.U., Imnul diversitatii

Loredana a lansat clipul Y.O.U., Imnul diversitatii

1020
16

Loredana Groza sau Lori, cum mai este artista alintată, s-a alăturat campaniei „Eu sunt! Tu?”, ca ambasador al persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi persoane trans) din România. Din câte știu, Loredana a fost alături de persoanele LGBT tot timpul, însă natura oficială (cel puțin în ochii heterosexualilor, a mass-mediei) a acestei „alianțe” este de foarte bun augur, zic.

Anyway, altceva vroiam să vă zic. Țineți-vă bine. Avem un imn al diversității, Y.O.U., by… Loredana.

Zilele urii și ignoranței sunt numărate. Pentru dragoste cu dragoste.

Mie îmi place cum sună. Imaginile sunt filmate la parada gay 2012 desfășurată la București pe 30 iunie.

Țin să vă readuc aminte că Loredana a fost prima persoană publică care a avut curajul de a spune indirect, clar și răspicat: sufletele nu au sexe. Iar faptul că acest lucru s-a întâmplat este foarte promițător și totodată un pas către direcția bună.

Articolul precedentEu nu cred că Băsescu va fi demis!
Articolul următorJoaca de-a homosexualii…(IV)
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

16 COMENTARII

 1. E binevenit clipul si faptul ca Loredana Groza, care totusi nu e un artist de 1 an in Romania s-a alaturat celor de la Accept Romania si a sprijinit Marsul Diversitatii.

  Ma bucur sa vad ca lucrurile se misca pe la noi si ca merg spre o carare mai buna, felicit initiativa celor care au pus pe roate acest proiect si mai jos sa las un link de unde sa lecturati o chestie de pe Wikipedia.

  Madonna as gay icon: http://en.wikipedia.org/wiki/Madonna_as_gay_icon

 2. Mi-ar fi plăcut o legătură mai profundă între „diversitate” şi imnul respectiv. Are cineva textul( că versuri mi se pare un termen excesiv)?
  Asta ca să îmi infirm bănuiala că e doar o găselniţă, a luat fata o pesă de pe CD, şi-a tras aripi rainbow şi neşte LGBTii around şi zdrang Imnu’.

  • Hai mă nu fiți cârcotași… da, probabil că nu e cea mai cea melodie însă e un inceput bun. Niciodata o persona publica respectata (cum este Loredana) nu si-a asumat simpatia fata de persoanele LGBT. În plus, Loredana imi pare o femeie cu capul pe umeri, nu e una din categoria aceea cu care ne-a obisnuit mass-media.

   Sau ce, era mai bine cand nume gen Doru Iuga, Naomi, travestita cutare, pedofilu’ nush care… erau asociate cu noi? Chestiile de bun gust trebuiesc promovate. Chestia asta toata cu Loredana e unul din cele mai bune lucruri care i s-a putut intampla comnitatii LGBT in ultimii ani. Sa dea D-zeu sa mai urmeze si altii (cum ar fi să vina nush ce scriitor sa isi recunosca orientarea, sau vreaun actor sa zica la TV ca fiul său e gay si il iubeste asa cum e… etc).

   Treaba trebuie privita in ansamblu, per total. E OK. E super OK.

 3. Vai, dar de ce pronunti numele Doru Iuga? El nu e gay, a luat apa sfintita, a facut matanii si a pupat icoanele…. e hetero, convins! Naomi are treaba in Austria, ultima data era pe la Wien, pe fainu-i profil de escort!

  RobertG nu e nimeni carcotas, fiecare si-a exprimat parerea intr-o maniera foarte placuta! Eu zic ca e binevenita colaborarea, insa se poate mai mult!

  • Pai tocmai. Când vezi câți retardati ies in fata si cu ce dexteritate mass-media asociaza toate leprele cu homosexualitatea, initiativa Loredanei este ca o oaza in desert.

 4. Personal, consider că trebuie apreciată inițiativa Loredanei, just because. Nu mai contează alte aspecte, precum faptul că a luat piesa de pe vreun CD, ori că melodia nu e chiar foarte bună, ori că nu-și asumă simpatia față de persoanele LGBT. Însă nu pot spune că nu sunt de acord cu Robert, Loredana mi se pare și mie o persoană cu capul pe umeri, nefiind (ca sa-l citez pe Robert), una din categoria aceea cu care ne-a obișnuit mass-media.

  Per total, trebuie doar să apreciem și să felicităm inițiativa sa, nu să zăbovim una-n-truna pe „subject”. Asta e viața, unii acceptă ca homosexualii să trăiască la fel ca și ceilalți din jurul nostru, alții nu; mereu se vor găsi persoane care să urască acest aspect, dar până atunci, să ne trăim viața așa cum putem și cum vrem.

 5. Mă copii, eu n-am spus că nu e bună piesa. Şi nici că nu e un lucru bun că s-a întâmplat colaborarea asta. Spun doar că o melodie este imn al unei comunităţi, al unei acţiuni sau devine unul. Este imn dacă este compusă pentru asta şi atunci are un text care vorbeşte despre comunitatea respectivă , sau devine,mebrii comunităţii adoptă în timp piesa pentru că se identifică cu unul dintre autori sau cu interpretul ei.
  Încercam să aflu care e situaţia în cazul de faţă

 6. De apreciat, da. Și ce a făcut pentru noi la marș și pentru asumarea rolului de ambasador al diversității sau cum și-o fi zis (chit că a pierdut niște fani, din câte am văzut eu în anumite comentarii).

  Melodia este ok, dar nu putem spune că e cine știe ce. Sper să aibă totuși succes.

  @RobertG, sigur că e mai bine decât alte nume importante din „scena” gay din România.

 7. Loredana Groza este o artista in adevaratul sens al cuvantului si sunt incantat de ceea ce a facut, ea stie ca oamenii oricum ar fi:gay, lezbi si asa mai departe in primul rand au INIMA cu care iubesc si ceea ce ii atrag este fix problema fiecaruia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here