Acasă Intoleranta/Discriminare In Romania multi gay au fost si vor fi agresati fizic sau...

In Romania multi gay au fost si vor fi agresati fizic sau verbal

984
2

In Chicago, Illinois un barbat de 47 de ani a fost batut si batjocorit in propria-i casa de Politie. Frankie Brown a fost incatusat si i s-au adresat jigniri legate de orientarea sa sexuala. Brown a dat in judecata „oamenii de ordine” si a castigat.

Si in Romania multi gay au fost si vor fi agresati fizic sau verbal. In afara de povestea cu Distrigazul nu am auzit de nimic concret. Adica in Romania in ce circumstante dai pe cineva in judecata? Cu ce trebuie sa te inarmezi in cazul unei discriminari pe criteriul orientarii sxuale? Cati au curajul de a-si cere dreptate?

Cati dintre gay-ii din Romania ar merge sa depuna plangere? Tu ai da in judecata pe cineva daca ai fi discriminat?

2 COMENTARII

  1. evident ca ffff putini sau poate nici unul dintre cei agresati nu vor merge la politie sa declare asta pt ca risca sa nu fie bagati in seama sau chiar sa rada asa-zisele autoritati care ar trebui sa-i apere inclusiv pe cei discriminati….

  2. risca … da viatza toata e un risc. eu sincer sper ca nu sunt astfel de cazuri (unde autoritatzile au ras) iar cei care au patzit-o sper ca au avut puterea sa lupte. peste tot sunt gunoaie de oameni dar poate ca au colegi profesionishti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here