Acasă Romanian gay Gay care au facut istorie

Gay care au facut istorie

1007
0

Azi dimineata am gasit o kestie faina, un clip despre cei mai faimosi gay din istorie. Clipul include mai multe date, militarea pentru drepturile gay. Fundalul sonor e ok, si calitatea video e buna. Pentru cei care au conexiune proasta la Internet va merge sacadat, chiar imi pare rau, dar alta metoda de postare nu exista. O sulutie surogat, ar fi sa opresti sunetul, si cand se incarca total, dai de la inceput.

La final cateva secvente din GayFest Romania 2006, Noua Drepta…se zaresc si cateva dintre travestitele „renumite”, din Romania.

Imi place prezentarea. Sper sa va placa si voua.

P.S.: La un moment dat, intra screensaver-ul sistemului meu de operare, imi cer scuze, nu a-ti pierdut nimic interesant, si oricum dureaza cateva secunde. Silly me…

Update, video-ul a devenit indisponibil intre timp.

Articolul precedentNighty night
Articolul următorPlaja gay din Romania
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here