Acasă Romanian gay Adrian Papahagi cere legalizarea căsătoriilor între homofobi

Adrian Papahagi cere legalizarea căsătoriilor între homofobi

1024
3

Următorul articol este copiat în întregime de pe site-ul Catavencii.ro, aici sursa.

Este delicios. 🙂

Universitarul clujean Adrian Papahagi a început strângerea de semnături pentru legalizarea căsătoriilor între homofobi. „În România, homofobii sunt tot mai marginalizaţi. Dacă doi homofobi se află într-un loc public, ei n-au voie să se manifeste ca atare, vorbind despre cât de mult îi urăsc pe gay şi cum ar trebui aceştia din urmă să fie alungaţi cu pietre. Lumea se va uita la ei de parcă ar fi de pe altă planetă.

Nu-mi vine să cred că, în România secolului XXI, homofobia e o practică imorală, care îţi poate aduce ostracizarea. Să ştiţi că în Antichitate homofobia era ceva normal, practicat la scară largă. Numai epoca modernă a făcut ca acest obicei să pară ceva ciudat, nenatural“, a declarat preşedintele Fundaţiei Creştin Democrate.

Papahagi a ţinut să atragă atenţia că România stă foarte prost la capitolul toleranţă pentru homofobi. „Din păcate, mai avem mult până să ajungem la nivelul Ucrainei sau Belarusului. Nu mai vorbesc de Coreea de Nord, care e atât de tolerantă încât are un preşedinte homofob.“

ONG-iştii mai liberali au atacat în termeni dur iniţiativa lui Papahagi, spunând că homofobia e o practică împotriva naturii. „Nu avem nimic cu homofobii, dar să fie la ei acasă, în intimitate. Nu vreau să-i văd cum se manifestă pe stradă. Ce-or să spună copiii noştri când vor vedea homofobi? Or să creadă că aşa e normal. Eu, unul, nu vreau ca fiul meu să ajungă homofob“, a declarat scârbit Remus Cernea.

Papahagi vrea să organizeze şi o paradă a homofobilor, la care să ia parte tineri îmbrăcaţi provocator, în echipament militar de camuflaj, şi cu ţestele rase. „Îi invit la această paradă nu doar pe homofobi, ci şi pe acei bărbaţi care au avut când­va experienţe homofobe, dar şi-au dat seama că homofobia nu e de ei, întrucât se simt mai atraşi de civilizaţia occidentală“, a anunţat Andrian Papahagi.

Articolul precedentControverse… gay/hetero
Articolul următorCum vede un heterosexul lucrurile?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

  1. Ce delicios ma Robert? Se topeste in gura, hahahahhahahaaaaa

    Invit un homofob sa afle de ce aprecieaza un gay …. ce se topeste in gura. Ha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here