Acasă Romania Mă înscriu în Partidul Brunetelor (deși sunt blondă)!!!

Mă înscriu în Partidul Brunetelor (deși sunt blondă)!!!

996
11

Nu știu dacă știați sau nu, dar în România există blondele și brunetele au partide. Cum puteau acestea să se numească decât „Partidul Blondelor” și „Partidul Brunetelor”.

Andreea Podărescu şi Roxana Marinescu de la Partidul Brunetelor au fost invitate la „Drept la ţintă” şi au vrut să clarifice câteva lucruri despre platforma lor politică. Printre subiectele de discuţie au fost şi operaţiile estetice. „Ca să clarific această chestie cu silicoanele… Noi nu am spus că vrem subvenţii de la stat pentru silicoane, este o aberaţie! Noi am zis că vrem ca membrle noastre din partid să aibă anumite reduceri şi facilităţi al aceste operaţii, la spa-uri, la saloane de coafură”, a spus Roxana Marinescu la „Drept la ţintă” de la Kanal D.

Mai mult, se pare că şi bărbaţii homosexuali sunt invitaţi în partidul brunetelor. „Eu şi cu Andreea am spus că o blondă poate să intre la noi în partid, cu condiţia să-şi pună perucă la şedinţe. În timpul liber poate să fie blondă, că nu ne supărăm! Apropo, încă o surpriză, pentru gay, pentru homosexuali, care bineînţeles că se simt femei înăuntrul lor – îi invităm la noi în partid! Pot să intre la noi în partid. Noi suntem open”, a spus Roxana Marinescu, conform cancan.ro.

Cum nici nu se putea altfel, brunetele poartă un război crâncen cu blondele.

Așa se face că Denisa Biţă de la Partidul Blondelor le acuză pe brunete ca ar fi atacat-o pe ea şi pe colega de partid. Şi asta pe reţeaua de socializare. Ea spune că brunetele ar fi trebuit să aibă tupeul necesar să le spună în faţă ce gândesc.

„Sunt foarte supărată pe ele pentru că ne-au atacat pe Facebook. Ar fi putut să sune. Sunt lipsite de responsabilitate. Andreea să nu ne mai trimită la salon să ne aranjăm părul, ci să îşi vadă de cluburile în care merge în fiecare noapte şi de roz, cu care încearcă să iasă în evidenţă”, a declarat Denisa Biţă.

Cât despre doctrina partidului, Denisa a mărturisit ziarului Libertatea că aceasta e una originală: „E un partid nou format care vrea să spargă toate stereotipurile gen „blondele sunt proaste”. De aceea propgramul nostru politic presupune culturalizarea în masă obligatorie. Ziua de muncă ar dura şapte ore, iar în a opta toţi cetăţenii vor participa la ore de educaţie. Alte măsuri vor fi ieftinirea produselor cosmetice şi a celor de înfrumuseţare”.

De asemenea, Denisa Biţă a mai declarat că vrea să se introducă din nou faimosul articol 200 care viza homosexualii.

===

Bun, deci vă vine să credeți? Nu, nu e pamflet, sunt chestii reale, care se întâmplă în România. Deci, cine vine să ne înscriem în partid? O reducere la silicoane, un ora de make-up, styling, produse cosmetice mai ieftine… că deh… bineînţeles ne simtim femei înăuntrul nostru.

Articolul precedentValea Plângerii
Articolul următorCe este fericirea?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

11 COMENTARII

 1. Deci eu vreau reducere la SPA, bonuri de masă şi sticle de apă plată pe gratis la fiecare şedinţă. Altfel mă orientez spre blonde. :))

 2. Probabil că unele membre ale partidului blondelor au fost refuzate de niște băieți, folosind scuza că-s gay.

  Ș-atunci hai să eliminăm bariera asta.

  Sună logic, zic.

 3. Mie mi s-a părut super funny partea cu perucile:

  „Eu şi cu Andreea am spus că o blondă poate să intre la noi în partid, cu condiţia să-şi pună perucă la şedinţe. În timpul liber poate să fie blondă, că nu ne supărăm!”

  Superbă, din mai multe puncte de vedere! 🙂

 4. Vai, copii mei? Sa vina de la scoala si sa ma intrebe de ce Gogu are doi tati? Iar eu blonda si proasta cum sunt sa nu stiu sa dau un raspuns cu botoxul ce o sa mi-l pun!

  Iaca dovada clara cat de proasta si de vaca sunt in platourile antenelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here