Acasă Romania Carrefour, cam cretinuți, așa…

Carrefour, cam cretinuți, așa…

1019
24

Cei care se ocupă cu marketing-ul la ăștia înclin să cred că îs retardați. Toate reclamele lor sunt construite pe diverse voci de copii. Nu știu despre voi, da’ io când aud o fetiță de câțiva anișori că spune că „doar acum poți cumpăra vin alb și roșu premiat huși la doar 6,99 sticla și spate de porc fără os cu 12,99 RON kilogramul”, mi se face așa… o greață. Tot așa, tot pentru carrefour, un băiețel ne informează că putem cumpăra „cafea Doncafe selected la 600 grame la 18,49 RON”.

Glume proaste...

Tot așa mai auzisem ceva reclamă idioată în care o fetiță al cărei glas era mult mai potrivit pentru a descrie de ce își iubește păpușa, spunea de zor că nuș’ ce plan tarifar de telefonie mobilă are „2350 minute incluse, 750 de mesaje scrise, Internet 250 de Mega… totul la 9 Euro”.

Există o ruptură imensă între cum se presupune că ar trebui să gândească un copil și textul reclamei. Aștept cu interes ca un copil care abia a învățat să vorbească să ne invite să cumpărăm arme de foc sau cianură, trei bucăți la zece mii. Sau prezervative cu aromă de măr verde și lubrifianți.

Fail.

P.S. Un Crăciun Fericit!

Articolul precedentBilantul de sfarsit de an!
Articolul următorCe mesaje de Craciun am primit?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

24 COMENTARII

  1. Frumoasa piesa de fundal de la reclama asta de deasupra … vreau sa spun ca si pe mine m-a cam speriat si m-a facut sa ma simt ciudat reclama asta noua in care „joaca” Cleopatra Stratan cu taica-sau; hiperactiv fortat 😀

    We need a Vendetta !

  2. Eu nu inteleg reclama de la Cosmote … ce legătura are trei sau patru copii care îl strigă pe tatăl unui băietel să îl lase să colinde și de odată apare cosmote-ul …

    Și totuși dacș stai să te gândești mai bine … Ce mai drăgut și mai înduioșător decât glasul unui copil pentru a convinge adultul să cumpere de acolo ? Chiar dacă textele sunt cu mult penru nivelul de intelegere al unui copil iar ei nu știu exact ce spun, dar cum poți să refuzi un copil ?

  3. @itsfriday super reclama 🙂

    @Smog nu te văd bine fecior, dacă te joci cu leii. 🙂 Cred că faci asta deja în viața ta amoroasă… îți place să te joci cu leii și apoi te miri de ce te mușcă de beregată 🙂

  4. Uite altă reclamă ciudată, este cea de la Click net … au transformat un colind in reclama … și bineințeles lafel cântată de un copil, ca doar e crăciunul și mai mult copii ies la colindat hahahahaha 😀 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here