Acasă Puzzle O noapte de Decembrie

O noapte de Decembrie

1000
0

O noapte de iarnă. Una din nopțile acelea care-ți rămân în memorie toată viața. Până mori. Chiar și după ce mori. Pășim cu pași mari prin zăpada proaspăt așternută. Fulgii cad agale, nefiind fugăriți de vânt. Respirăm sacadat și vorbeam. Nu stăpâneam decât mersul, nimic altceva. Mergeam către nicăieri.

Doamne, câtă fericire și cât de scurtă. Marele nostru pariu e să ne dăm seama când suntem fericiți. Căci dispare precum urma pașilor într-o zăpadă proaspăt căzută.

Apoi, m-am întors la clipele acelea cu sufletul ca un burete plin de detergent lichid pe care îl storci deasupra chiuvetei. Și niciodată nu pare că se termină. Mereu mai e ceva de stors.

Articolul precedentPrin ochii mei…
Articolul următorRomania are potential homofob
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here