Acasă Puzzle Poze, poze, poze

Poze, poze, poze

706
15

Câteva din pozele adunate de-alungul timpului pe criterii pur obiective, evident. :mrgreen:

[nggallery id=43]

Enjoy!

Articolul precedentDe ce suntem masochisti?
Articolul următorCare este șansa reală de a te infecta cu HIV?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

15 COMENTARII

 1. Doar doua poze mi-au atras atentia, si sunt foarte expresive… Tipul naked facand autostopul, din motive personale.. si cuplul acela in baie… Hmmm, nice!

 2. O imagine valoreaza 1000 de cuvinte, nici 1000 de vorbe frumoase nu pot sa-ti taie respiratia asa cum poate face o singura imagine.

 3. Mie cea mai tare mi se pare cea in care e tipul ala surprins intr-un instantaneu cu degetul la gura. Foarte, foarte senzual.

  @gabriel J, normal ca nu mi-s ipocrit acu’, sigur l-as lua in masina pe autostopist. 🙄

 4. Pana si zeul Eros ar fi invidios pe aceste poze. Ipostaze superbe ale barbatului. Ultima poza vine parca sa le redefineasca pe toate: oameni in fata existentei.

 5. @chasseur daca tu crezi ca este un cliseu inseamna ca nu poti simtii cu adevarat frumosul.
  mie personal atunci cand vad ceva frumos, raman mut cu ochii paralizati, dorind sa m-a bucur cat mai mult de acel ceva frumos.
  iar cand vad ceva suberb, mi se taie respiratia si mai mult raman cu acea imagine intiparita pe retina mult timp, pana incepe datorita uitarii sa sa estompeze in ceata amintirilor.
  1000 de cuvinte ma pot face sa ma simt bine, impacat, linistit, voios, dar nu pot sa  produca acel miracol al imaginii.
  daca nu ma crezi, inceteaza de a te mai duce la cinema sau sa te uiti la televizor si apucate de spus povesti, dar credema ca si pentru asta trebuie sa ai o frimitura de talent.
  adica mai pe scurt;

  O IMAGINE VALOREAZA CAT 1000 DE CUVINTE !

 6. toate pozele astea sunt cu oameni. de ce iti plac asa mult oamenii? de ce ti-e frica sa ramai singur. Doar tu cu tine… E cea mai mare fericire pe care si-o poate oferi un om. sa se descopere, sa se uimeasca sibgur si sa se indragosteasca de el insusi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here