Acasă Puzzle Aztăzi am alergat spre Soare!

Aztăzi am alergat spre Soare!

974
61

😉

Articolul precedentFemeile, aceste făpturi minunate…
Articolul următorCă de n-ar fi, nu s-ar povesti…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

61 COMENTARII

 1. @RobertG, Hehe, ce ochi bun am.

  Asta, sau datorita faptului ca e apus, trebuia sa te intorci spre casa, iar singurele drumuri cu Timisoara la apus sunt Buziasului si Recasului, iar recasului e mai modern.

  Dar nu a fost deductie. Pur si simplu l-am recunoscut ca am condus si eu pe drumul ala de nenumarate ori.

  • @Just Mya, da, mergeam asa in nestire cu masina… nu mergeam intr-o directie anume… doar mergeam. Mai fac asta din cand in cand, dar poza asta marcheaza o victorie personala, despre asta n-am mai scris ca nu e asa senzational incat sa merite sa fie postat pe Internet.. 🙂

 2. @RobertG: Atunci e mai frumos, cand faci totul din pura intamplare. Daca te-ai fi straduit poate ca nici nu ti-ar fi iesit asa ca meriti aprecieri.

 3. @RobertG: sa mai faci asemenea poze, poate imi dai si mie idei pt a incepe iar sa desenez sau sa compun. Pacat ca nu pot intra in fiecare zi pe blog.

 4. @robertG: Am net doar pe tel si nu pot face rost decat de 15 mega pe zi/3 zile pe saptamana. Mai am o zi dupa care intru miercuri sau joi pe net.

 5. Am terminat liceul la profil de filologie engleza si am un curs de lucrator in comert, marfuri alimentare. Nu am mai lucrat pana acum, abia am 20 de ani 🙂

  • @Just Mya,

   Nu prea ma dau pe mess, nici nu prea a imi place, nici nu prea am timp, lasa ca vorbim pe-aci. 🙂

   Apoi, oricum, sunt atatia cititori care sunt convins ca pot fi camarazi de discutie pe mess mai buni decat sunt eu. 😉

  • Pe bune? Mai am ceva amici, prieteni, cunoscuti tot prin intermediul blogului, care vor sa se inscrie la facultate aici in Timisoara. Trebuie ca e buna facultatea asta.

   Da’ tu de unde esti? Adica hai sa jucam un joc… nu-mi zi, decat daca e rece, caldut, cald… fierbinte… pana nimeresc, ce zici, te bagi?

   Uite, prima incercare… judetul Hunedoara?

 6. Limbi straine. As prefera engleza-japoneza daca nu la engleza-germana. Nu-mi place la bucuresti in plus la timisoara imi gasesc mai usor gazda.

 7. Titlul e fenomenal. O sa fiu totuși cârcotaș și o sa întreb dacă te-ai dat jos din mașină când ai facut fotografia/ ai tras cadrul. Fiindcă e putin mișcată. 😳

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here