Acasă Povestiri Primul meu sărut!

Primul meu sărut!

1021
25

Prima dragoste este ceva special, de care se spune ca nu uiti niciodata si care ramane comoara in minte toata viata. Pentru mine nu este asa.

Am avut trei mari iubiri in viata  pana acum si pot sa spun cu mana pe inima, ca fiecare a fost altfel. Am facut comparatii, asocieri, fiindca asa facem noi oamenii, dar la final dupa ce a trecut destul timp pentru a putea judeca limpede, am constatat ca iubirile sunt diferite. Si asta nu pentru ca iubesti mai putin, ci pentru ca fiecare iubire are personalitatea ei.

Asa ca nu are sens sa va povestesc despre prima iubire… mai degraba va povestesc despre primul sarut.

Am cunoscut un baiat print-un prieten. La inceput nu i-am acordat importanta.  Totusi incepuse sa fie o prezenta constanta la fiecare intalnire in grup. Mai tarziu am aflat de ce.  El aflase ca sunt gay si era nedumerit de anumite preferinte. De aici dorinta lui de apropiere ca sa vorbeasca si sa se lamureasca in ceea ce-l priveste. Am inceput sa discutam mult si incetul cu incetul am inceput sa ne cunoastem.  Intr-o seara ma cheamă. Ne intalnim si vorbim. El era confuz din pricina anumitor stari sufletesti.

Afara era luna noua,   incepuse sa se racoreasca dupa o zi caniculara,   vantul adia,   clipocitul apei lacului,   linistea  sparta de cate o pasare nocturna,   iar lumina lunii,   luna asta cu lumina ei,   un fel de ceata luminoasa,   iar el atat de aprins de la discutie,   fermecator,   atat de pur,   cu ochii sclipind in lumina lunii pacatoase,   buzele sclipind de saliva vorbelor spuse cu foc si acum se opreste se uita la mine asteptand un raspuns care nu a venit niciodata,   fiindca … fiindca eu in betia mea m-am apropiat incet de fata lui si i-am furat un sarut.      Abia i-am atins buzele.     Ramasese mut de uimire.

Acest sarut ramane unic,    iar cel caruia i l-am furat,   imi este acum unul din cei mai buni prieteni.

Acest sarut are valoare inestimabila pentru mine ,  iar cand voi fi la batranete,   imi v-a aduce sigur aminte,   de focul tineretii.

25 COMENTARII

 1. Am o senzatie de deja-vu, cred ca l-ai mai povestit odata? Oricum, imi place cum ai construit momentul, adica multa descriere a perioadei pre-sarut, iar momentul sarutului in sine are vreo 10 cuvinte…la fel de spontan ca in realitate 😎

 2. @cristymaykei e chiar frumos modul in care si tu si smog, atunci cand povestiti un moment din viata voastra, practic recreezi prin cuvinte acel moment si porti cititorul ( eu ) undeva in spatele acelui tablou pentru a lua parte la acel moment special din viata ta !

 3. @Freudin – prea grabit, savurat, premeditat, eu cred ca nu are importanta !

  Ceea ce conteaza e ceea ce simti in acel moment ! Iar dupa cuvintele lui cristymaykei, o secunda a fost ca un infinit intr-o secunda ! Important este ceea ce simti si sa te bucuri de acea clipa, oricat de scurta sau lunga ar fi ea !

  Nimeni nu te pregateste pentru acel moment 😉

  Frumos articol ! Mi-a placut mult !

 4. Danu, ai ramas dator cu niste explicatii la postul ala cu activii. Sau vrei sa te alerg pe tot blogul acum ca sa te imping spre postul respectiv? 🙂 Acu hai, tu ai vrut nabadai!

 5. vai vai…ce se va face un biet baiat tanar si lipsit de aparare impotriva unui barbat puternic si versat ca tine?
  chiar am nevoie de nabadai…ma urc pe pereti aici (sunt acasa). pai nu mai stiu exact care era intrebarea? 😀

 6. deci sarutul asta nu se pune, asta n-a fost sarut ca abia i-ai atins buzele. Descrie primul sarut adevarat french kiss cu schimb de saliva 😛

 7. @ Robert
  ma gandeam ca ai sa te iei de ‘biet baiat tanar si lipsit de aparare ‘ :mrgreen:
  anyway, ma duc. am un date cu Fireman pe domeniul lui Rauss.

 8. @Danu Robert nu se ia de baieti lipsiti de aparare. Doar eu fac asta 🙂
  Si sper ca nu iti faci o proiectie si despre mine, pentru ca mi-i tare teama ca ma vei proiecta … la un nivel prea mare de „puternic si versat”, ca mai apoi sa te dezamagesc SI EU si sa ma iei, poate, la bataie sau cine stie ce ai mai putea face 🙂
  Vorba lui Robert, ce imaginatie ai! Daca Achile avea doar un calcai vulnerabil, eu am doar un calcai care NU este vulnerabil 🙂 sunt nevinovat si imatur.

 9. daca ma dezamagesti si sunt obligat sa te fac sa plangi? 😈
  am dat alte explicatii la activi…sper ca erau cele de la intrebarea in cauza.
  plus un bonus: activii mei m-au inspirat mereu iar pasivii mei au fost mereu mai…naivi :mrgreen: …decat mine. poate e si asta relevant.

 10. nu e nimica deosebit. Continuarea discutiei cu activii 😆 …tu esti din Bucuresti, nu? poti sa-l intrebi maine pe fireman direct pt ca vine in directia ta.

 11. Recitind articolul imi dau seama de cat de inspirati suntem in unele momente, acele momente unice care ne ajuta sa transmitem cititorului emotia traita. Cred ca acum nu as mai fi putut sa scriu la fel cum am scris atunci cand am retrait acel moment impartasindul cu voi. Imi dau seama acum cat de intens a fost acel sarut atunci, daca chiar si acum in aceasta clipa cand muzele m-au parasit, eu tot resimt acel fior de minune „furata”. Numai ca de data asta fiorul ramane ascuns in inima mea.
  Dar cat de odihnitor este sa retraiesti fiorul sarind din amintire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here