Acasă Povestiri O noua sectiune pilot

O noua sectiune pilot

1022
2

De azi voi incepe sa public niste materiale dragute, venite din partea unui scriitor amator. Continutul mail-ului este:

Buna ziua draga Robert G,

Am luat contact cu blogul tau de ceva timp si sunt incantat de forma si continutul sau si de oamenii cu care colaborezi. Am remarcat ca are o serie de rubrici (etichete) diverse dar ca spre deosebire de alte bloguri cu continut si tematica similara din afara, lipseste o rubrica de literatura erotica.

Despre necesitatea, utilitatea si mai ales popularitatea acestui gen literar  (pe care multi il confunda cu pornografia) poate provoci o discutie pe blog. In acest sens iti propun o colaborare.

Desi nu sunt scriitor de profesie, in timpul liber imi place sa scriu, iar ca gen literar, am scris si mai scriu literatura erotica gay. Scrierile mele fac parte dintr-un ciclu de romane scurte reunite sub titlul ” Din jurnalul unui gay satisfacut ” care, desi sunt fictiune, pornesc intradevar de la jurnalul unui gay cu o viata sociala si sexuala deosebita, care nu este fictiune ci o persoana reala.

Avand acordul acestui gay de a valorifica in scris experientele si trairile sale, fara a deconspira identitatea sa reala sau a persoanelor din jurnal, am dat frau liber fanteziei si trairilor proprii in romanele mele.

Te asigur ca a citit tot ce am scris in legatura cu el si am beneficiat de multe ori de sugestiile sau completarile pe care le-a considerat necesare. Practic, pot sa spun ca am scris amandoi aceste texte.

Bref! Pentru inceput iti propun sub forma de foileton, romanul „Danut mon amour” si iti atasez primul episod din romanul, care are cateva zeci de episoade.

Daca vei considera interesanta propunerea mea si vei posta acest prim episod iar reactia cititorilor va fi favorabila iti voi mai trimite alte episoade care ar urma sa fie postate saptamanal.  In orice situatie, astept cu interes un raspuns de la tine.

Cu prietenie,
Ciprian The Writer

Prima parte in post-ul urmator. O sa creez interlink-uri intre „episoade” pentru a fi mai ushor de parcurs intreg materialul.

Articolul precedentCum va suna capra cu trei iezi in viitor?
Articolul următorNu
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

2 COMENTARII

  1. super! vom avea si o telenovea a noastra??? ca de elodia m-am plictisit…
    Cipriane, oricare vor fi reactiile cititorilor, condsidera-le bune. Altfel episoadele nu vor ajunge mai departe de 10 :). mai interesant ar fi sa propuna fiecare cate o continuare, si mai tarziu sa se publice si varianta din „manuscris”. DECI FETELOR, NEBUNELOR, PUNETI MANA PE CALIMARA SI PE TOC/TOACE SI DATI DRUMUL LA SPIRITUL CREATOR CE ZACE IN COMUNITATE (NUMAI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here