9 COMENTARII

 1. Pe la 19 ani un bun prieten mi-a spus asa :

  „Decat sa inghit prefacatoria si minciunile astora (colegi de grupa in faculta) mai bine stau cu un poponar ca tine. Ne putem masturba intelectual si in acelasi timp stiu langa cine stau, un suflet onest care nu poarta diverse masti doar pentru a presta un rol deosebit in minunata si extraordinar de jegoasa societate in care traim.”

  Imi este prieten de 15 ani si nici o clipa nu m-a facut sa ma simt un nimeni doar pentru ca am alte preferinte, ba din contra a fost si este piatra mea de echilibru.

  Deci…se poate !

 2. ”Si daca tu, my dear friend, nu poti vedea nimic frumos la tine, cumpara-ti o oglinda mai buna! Uita-te mai de aproape! Holbeaza-te mai mult! Pentru ca e ceva in interiorul tau care te face sa mergi mai departe”

  vorbele astea sunt geniale. MULTUMESC Dragosh!

 3. Faptul ca ai reusit sa scri acest articol, demonstreaza ca esti un tip puternic, nu multi pot face asta, dar Tu se pare ca devii, un invingator.

  Toata admiratia.

 4. Foarte frumoasa scrisoarea, ai un mod de a transmite sentimentele cat se poate de puternic! Si totusi, eu consider ca atunci cand trecem prin momentele acelea dificile nu ne putem da seama cu adevarat ce insemnam, de aceea si clacam, de aceea cand ne dam seama, uneori pare ca e prea tarziu…De aia e si vorba aceea. ” Invata din greselile altora, nu ai timp sa faci toate greselile. ”

  Multumesc pentru ocazia de a citi un asemenea articol.

 5. @asp.pet: Da, de acolo am luat textul pt. ca poezia chiar este geniala! si faza si mai ciudata, ca sa zic asa, e ca eu chiar aveam niste probleme cu depresia si pastilele in generala; asa ca mi se potriveste manusa 🙂

 6. @Dragosh: Dap, chiar ți se potrivește. Trebuie să îmi cer scuze pentru că aseară, în grabă și oboseală, am citit doar începutul, finalul și comentariile și nu am realizat că defapt tu ai făcut o adaptare. Acuma, mai treaz și mai relaxat fiind, am putut citi defapt povestea ta. Frumos adaptată și spusă.

  Mă bucur că ai zis la trecut, că aveai probleme cu depresia 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here