Acasă Povestiri Incidente

Incidente

1044
11

Ieri dupa masa, in jurul orei 18.30, am avut parte de un eveniment mai neplacut, il putem numii si incident casnic. Drept, urmare, acest post il scriu fara prea multa dexteritate doar cu mana stanga, deoarece mana dreapta este nefolositoare. In momentul de fata mana dreapta prezinta diagnosticul de: 2 plagi taiate pe fata dorsala cu taierea tendonului de la degetul mijlociu (degetul care il aratam de obicei in trafic), in proportie de 100% si plaga taiata a tendonului, degetului inelar in proportie de 20%.

Drept urmare, dupa 3 ore de interventie chirugicala, la sectia chirugie plastica si recuperatorie, tendonul a fost cusut si pus la loc cu ajutorul unei tije si pentru a evita miscarea degetelor afectate, implicit si a celorlalte, sunt intr-o atela gipsata, pentru o perioada de 3 saptamani, urmand ca apoi sa incep recuperarea. Din ceea ce mi-a fost adus la cunostinta am sanse sa recuperez doar 80% din miscarile degetului mijlociu dar am si posibilitatea sa-l pierd definitiv.

Ma intreb daca acestea sunt blestemele comunitatii in care traiesc, a persoanelor care nu ma inghit. Incidentul s-a petrecut in momentul in care epilam pe spate. Am tras cu forta banda si am lovit abajurul din bucatarie, sparganu-l jumatate si taindu-mi un tendon. Punem incidentul pe ghinion si neatentie. Important este ca cei dragi sunt alaturi de mine si sunt tratat regeste.

Cu aceasta ocazie imi anunt retragerea partiala de pe DarkQ, pt o perioada de aproximativ 2 luni, pana dupa recuperare. Insa promit ca voi revenii cu subiecte la fel de incendiare, la fel de interesante ca cele de pana acum. Stima cititorilor, autorilor si fanilor.

Cu aceiasi stima Gabriel João.

11 COMENTARII

 1. Vrem o poza cu aia in sala de operatii, marturiile martorilor, doua-trei vecine care au lesinat, un crestin care sa ne convinga ca a fost diavolu de vina ca esti pacatos… :mrgreen:

  Insanatosire grabnica. 😉

  PS: Io cred ca Ortis te-o blestemat! 👿

 2. Imi pare rau pentru tine! 🙁 Insanatosire grabnica… si te asteptam cu subiecte incendiare 😉

  Da cred poate lo blestemat Ortis … 👿

 3. O sa facem update de la schimbarea pansamentului, eventual, luni. Nush, daca Ortis sau cei 99% care nu ma suporta, cert este ca am facut-o crunt… Sper sa nu ramana urmari, ca adio cariera de autor pe DarkQ… 😀

  Merci guys, multumesc!!

 4. E ciudat ca parca acum mi-am dat seama ca pot si eu sa patesc o chestie d-asta asa oricand. Nu sunt tocmai fan, dar sper sa te faci bine. Mult noroc si inghetata!

 5. o sa ai de tras, dar te vei face bine si chiar daca o sa folosesti degetul mai greu, cel putin o sa poti arata f..k dupa dorinta sau nevoie.
  din puct de vedere spiritual, loviturile, ranile la membre arata neacceptarea autoritatii unei persoane din jurul tau. Poate sa fie orice persoana care,karmic are acest drept pe care tu il refuzi.
  De cele mai mule ori se intmpla sa fie un sef tampit, care habar nu are de capul lui, de ce este sef dar si refuzul sistematic, a vointei tatalui in special dar e posibil si a mamei, alte rude, colegi de servici, sau colegi de alte activitati si nu in ultimul rand, prietenii.
  analizeaza si cerei subconstientului tau sa-ti arate cine este acea persona. Bafta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here