Acasă Povestiri Blondu’ si cei trei „ursi”

Blondu’ si cei trei „ursi”

1134
17

Poveste pentru copii (mari şi gay)

A fost odată ca niciodată un puşti blond. Şi într-o zi, bucurându-se că a făcut 18 ani, acesta işi luă poşeta masculină şi se duse la mall în Băneasa. Pe drum spre casă dădu peste o vilă mare, cu poarta deschisă şi, deşi extenuat după programul de sală şi shopping, curiozitatea adolescentină îl birui şi se hotărî să intre.

Pe alee şi în garaj se aflau trei maşini. Cum tocmai  îşi luase permisul de conducere, Blonduţu’ luă Smart-ul pentru o tură.
„Vai, ce mică e maşina asta! Dau cu genunchii în volan şi dau cu freza de plafon şi de-abia am fost la stilist. Nu-mi place.” Aşa că scoase din garaj Hummer-ul.
„Doamne cât spaţiu! De abia ajung cu mâna la manetă… Prea mare!”
Blondu’ coborî din Hummer pentru a încerca Bentley-ul şi simţind îmbrăţişarea fină a scaunelor din piele, gândi „Mmm, e perfect!”.

Înfometat după atâta condus, Blonduţu’ se îndreptă spre bucătărie, unde găsi trei porţii de salată dietetică.

Încercă prima salată, dar era prea acră.
Al doilea bol de salată era prea sărat.
Când gustă ingredientele proaspete şi bio din cel de-al treilea bol, care se completau într-o armonie desăvârşită, simţi cum i se rostogolesc ochii în cap de plăcere şi nu se putu opri până nu termină toată salata.

„Dumnezeulee, am mâncat ca un porc! Mâine iar trebuie să mă duc la sală. Cine o sta în casa asta? Oare i-am cunoscut? Nu recunosc casa… dar eu oricum fac cele mai multe vizite în timpul nopţii, deci nu mă mir.”

Aşa gândea Blondu’ în timp ce se plimba prin imensa vilă. În sfârşit găsi aripa dormitoarelor şi cum întotdeauna, după masă avea chef, încercă şi paturile.

Primul pat nu-i plăcu: „E prea moale, mă plictisesc!”
În al doilea pat era prea tare. Pe Blondu’ îl durea spatele.
În sfârşit, în al treilea pat, era exact cum îi plăcea, aşa că rămase acolo.

Ceea ce nu ştia Blonduţu’ era că acea căsoaie aparţinea unor „urşi” foarte bogaţi: Culturistu’, Expertu’ (în PR, desigur!) şi Artistu’, care exact când el se culca în al treilea pat se întorceau acasă.

-Omfg! Cineva mi-a mutat Hummerul! observă consternat Culturistu’.
-Da, dragă, şi mie mi-a condus cineva Smart-ul! Ţipă neaşteptat de ascuţit Expertu’.
-La naiba! Cineva a lăsat urme pe scaunele de la Bentley! Şi era amintire de la Ahmeed!

-Omfg, omfg! Cine mi-a mâncat din salată? mormăi Culturistu’.
-Nu ştiu, dragă, cine a  putut mânca din acritura aia, dar s-a atins şi de salata mea!
-La naiba! Ce vă tot plângeţi? Mie mi-a mâncat toată salata şi sunt mort de foame, se enervă Artistu’.

-O. M. F. G. (!) Cineva s-a culcat în patul meu!
-Da, dragă, şi al meu arată cam şifonat…
-La naiba, l-am găsit pe al meu în pat cu un twink oxigenat!

-Panarama! Hai pe el!

Blonduţu’ se trezi buimac şi se sperie când dădu cu ochii de cei trei. Ţipă:
-Trei urşi pe-un twink?! E prea mult! Îşi înşfăcă în fugă treningul D&G şi ieşi fugind din vilă. Nu se opri până nu ajunse în parc, unde profită de ocazie ca să facă nişte jogging (doar trebuie să se menţină!). Şi nu se mai întoarse niciodată la vila celor trei urşi.

SFÂRŞIT

Morala poveştii: tânărul nostru a învăţat în acea zi să fie cumpătat, să caute întotdeauna calea de mijloc, să ducă o viaţă echilibrată… să meargă la şcoală şi să nu consume droguri. A, şi să nu mai pună mâna pe ce-i al altuia!.. Mnu. Calmati-va, e doar o poveste, la naiba!


17 COMENTARII

  1. Lui Adi ii plac la nebunie … ursii, ce sa mai zic despre puii lor, asa ca AlexP ai atins punctul G, pardon, puctul lui Ahile voiam sa zic. Ha hahaha…….

  2. Da, e bine sa te impiedici, dar sa nu fie la modul vizibil, ci sa para un accident, altfel tot curva se interpreteaza ca ai fi, dar una perversa.
    Dar cred ca se merita in orice fel, nu conteaza, doar daca te uiti la poza observi si fara ochelari ce fericit e blondul.

  3. Ei, hai gata, ca ma faci sa rosesc si nici nu cred ca am atat de multa stapanire de sine incat sa spun povesti despre toti eroii aia fara sa-i pun macar sa se pupe la sfarsit 🙂

  4. La cat de mult vorbesti tu AleP cred ca eroii aia doar o sa se pupe-n toate alea, insa cand or sa deschida gura sa spuna ceva, o sa fie atat de interesant si haios, ca o sa li se-nmoaie chefu de la atata ras cu lacrimi si dureri de burta cu intreruperi de respiratie, asa ca mai bine nu rosii ci continua sa ne delectezi cu specialitati, de ale tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here