4 COMENTARII

 1. Un „Buna” zic ca este inceputul oricarei conversatii…ma rog, lasand injuraturile din autobuze dintre baba x si baba y.
  Chiar daca este tocmai in…oh Londra(ador accentul), nu inseamna ca nu poti purta conversatii care se intind pana a doua zi dimineata si inca nu ai apucat sa-ti bei cafeaua facuta cu o zi in urma, care inca zace langa tastatura de cand te-ai trezit si ai vrut sa-ti verifici notificarile de pe fb. Fantasy land is the new black b-)…evident in proportii normale si sa nu te lasi purtat prea mult si sa plutesti in deriva. Ce s-a intamplat intre voi a fost intens? Hai sa continuam cu termenul intens, poti continua sa ai o relatie amicala in fata pc-ului. Cine stie cum va mai intalniti si e placut sa ai cu cine iesi la o cafenea si sa schimbi cateva cuvinte insotite de un zambet cald si sincer.
  Btw, daca mi-ai putea lasa pe privat niste nume de localuri mai ok ti-as fi recunoscator. Stiu doar unul eu pentru gay si lesbi, daaar nu stiu in intregime cat de placuta-i atmosfera si planuiesc sa merg curand(sper sa ma intorc cu hainele intregi). Am fost doar in cele din centrul vechi care nu sunt speciale pentru lumea asta curcubeistica.
  Nutts.

  • Nutts- nu frecventez cluburi gay. Nu imi place. Este vorba de un club anume din Bucuresti, care se numeste…iti zic in privat.

 2. Oh, m-ai facut sa ma razgandesc in legatura cu clubul :))… Mersi, am sa-l citesc cand ajung acasa, am deja unul pe care-l frecventez.

 3. O amintire de gen poate ramane frumoasa daca nu apare regretul obsesiv ca trebuia sa continui.
  Cine stie cum ar fi fost mai bine?
  Iar una dintre cele mai placute amintiri, e una speciala in care nu am facut nimic in afara unui sarut nevinovat, dar care chiar si acum dupa ceva timp imi da caldura buzelor insetate.
  Povestea ta, a avut efectul acesta de aducere aminte si am ramas surprins de propia-mi reactie. NU ma asteptam la asta acum la acest momen.
  E curios cum se intampla uneori lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here