Acasă Localuri gay Catre proprietarii de cluburi gay din Romania!

Catre proprietarii de cluburi gay din Romania!

1024
10

DarkQ, cel mai influent site LGBT romanesc, va crea o sectiune dedicata cluburilor LGBT din Romania. Pagina va constitui o sectiune aparte a site-ului, unde fiecare club va avea propria pagina cu descrire, sistem de review-uri, voting, galerii de poze, adresa de contact, telefon, google maps integration, mobile version, posibilitatea de a scana pagina cu sisteme android.

Se doreste in fapt crearea unui loc unde gay-ii si lesbienele (din Romania si nu numai) sa poata avea acces la informatii clare, sa nu trebuiasca sa dea zece telefoane pana afla o adresa samd.

Sectiunea respectiva va viza doar cele cateva cluburi gay nu si pe cele „banuite” ca ar fi gay friendly.

DarkQ nu va percepe nici o taxa pentru reclama, gratuita de altfel, creand aceasta sectiune doar pentru a veni in sprijinul comunitatii LGBT cu informatii clare si bine puse la punct.

Din acest proiect va face parte (daca se doreste):

 1. Soho (Bucuresti)
 2. Delirio (Cluj)
 3. Sauvage (Timisoara)
 4. One cafe pub (Galati)
 5. Club V (BV)
 6. La Fery (BV)
 7. Soul (Constanta)


De ce am nevoie?

1. Cateva poze (maxim 10) cu interiorul clubului pentru a face galeria (intrare, bar, ring de dans, aparatura, locuri, etc). Daca proprietarul doreste, se pot include si fotografii cand clubul este populat (acestea ar fi de dorit). Se pot trimite inclusiv fisiere video (format HD de preferat) care vor fi hostate pe vimeo.com.

2. O descriere in cateva cuvinte a clubului.

 • Paginile dedicate cluburilor nu vor fi publicate pana ce proprietarul (sau cel care are inchiriat clubul) nu isi da acordul in acest sens.
 • Proprietarii de cluburi vor putea actualiza galeriile (renovari, re-design etc).
 • Pozele si descrierea se trimit pe admin@darkq.net

😛

P.S.: Oricine cine cunoaste PR-ul sau proprietarul vreunui club din cele anumerate mai sus, va rog sa ii forward-eze adresa acestui post ca sa nu ne lungim prea mult.

P.S.S.: Secțiunea cluburilor va fi aici https://darkq.net/cluburile-gay-din-romania/ și va fi este accesibilă din meniul blogului: „Cluburi”.

Articolul precedentAcasă
Articolul următorSoul (Constanța)
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

10 COMENTARII

 1. Excelent 😀
  Gratuit, gratuit…dar pana cand? Adica stii cum e, faci promotie vreo 2 luni, dar din consideratie, cluburile pot contribui la buna functionare a acestui site, la imbunatatirea lui si evident la crearea unei mai bune interactiuni intre membrii comunitatii. 😯

 2. Eh, lasa ca site-ul functioneaza foarte bine si asa. 😉

  faza ii ca mereu primesc mail-uri cu „unde ii clubu’ asta?”, „cum ajung acolo?” etc… si atunci e mai bine sa fie o sectiune dedicata pentru asa ceva.

 3. felicitari pentru initiativa. In Bucuresti s-a deschis recent o sauna foarte faina. Cred ca ar merita sa fie promovata… e prima din tara, in plus e curata, retrasa, pro-condomuse.

 4. Adresa pe undeva pe Carol I (nr 24 sau 27 parca) dupa universitate la vreo 500 m … Intrarea e 35 de lei, redus pentru tineri pana in nush cati ani si preturi la bar destul de piperate, dar cred ca pentru un sfarsit de sapamana se merita fie si numai pt sauna uscata… Detalii… au de toate, in afara de baieti frumosisauna umeda si un jakuzzi :)) E destul de fain, conditiile sunt ca in occident, cu plasme (cu pornaciuni), muzica relax, oameni destul de la locul lor (nu sare nimeni pe tine, in ciuda privirilor atintite cand mergi la dush 🙂 ) Eu sincer am ramas un pic impresionat pentru ca se poate si la noi, nu numai in Occident. Dar atat ! Prefer totusi o spa „normala” pentru relaxare, cu bazin, jakuzzi, sauna si umeda si uscata, etc. Adica… daca ai intalnit pe cineva si nu ai loc, e de preferabil sa mergi acolo, sa bei ceva, sa te simti in largul tau, sa nu te ascunzi de nimeni sau sa cauti un hotel retras… E chiar ok pentru asta. Dar daca preferi sa mergi acolo pentru ca nu mai ai pe cine agata pe Romeo, va sfatuiesc mai bine sa stati acasa. Sauna nu este un loc de dating 🙂 Sau daca vreti musai sa fie, recomand prezervativul.

  Cristymaykei, stiu ca au profil de club pe Romeo si pe FaceBook si mai stiu ca inainte sa ajungi acolo trebuie sa suni, altfel risti sa nu poti intra, pentru ca au intrarea destul de ascunsa de ochiii lumii, cand intri se are grija sa nu faci galagie, sa nu atraga atentia vecinilor.

 5. Salutare baieti imi cer scuze pentru ce fac dar am si eu nevoie de un sfat sau o sugestie din partea voastra….vreau sa imi ziceti si mie cum pot sa fac sa imi gasesc si eu undeva cu chirie dar de preferabil ar fi sa stau cu o ”sora” nu cu niste hetero care nu ma pot intelege….. Va multumesc si astept parerile voastre cu respect mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here