1 COMENTARIU

 1. O sa fiu foarte scurt ca n-am timp de labarii de genu’:

  Eu usor, usor incep sa cred ca aveti prea mult timp liber care s-ar putea investi in altceva. Poate un sport, sah sau mai stiu eu ce. Bon.

  1. Nu imi mai trimiteti mail-uri aberante pentru ca imi consuma 5 minute sa le citesc in zig-zag si alte 15 ca sa ma mir cat de labila e vasta majoritate a lumii gay.

  2. Nu ma intereseaza absolut deloc cine ce e, ce face, poze, descrieri, samd.

  3. Editorii, va rog, nu mai aprobati articole care aduc injurii la adresa altor persoane, cluburi samd. Cu toate ca un articol e o opinie personala, dar mie imi vin mail-uri cu te miri ce cacaturi si sincer nu mai am nervi de din astea.

  4. Evident, fiecare e liber sa isi exprime opiniile, asa cum vrea si poate insa sa fie clar ca in momentul in care apasa pe butonul de trimitere este direct raspunzator de ceea ce scrie conform

  http://www.darkq.net/termeni-si-conditii-darkqnet/

  ====

  Nu ma amestecati in disputele voastre ca nu am vreme de ele. N-aveti decat sa va omorati unii pe altii ca oricum ma lasa total rece. Pe unii va stiu, pe altii nu, dar oricum mi se rupe pula de ce face fiecare.

  Acelasi lucru il astept si eu. Nu are de ce sa va intereseze unde, cum, cu cine mi-am petrecut eu revelionul sau unde am ciocnit un nenorocit de pahar de sampanie, ca era moet sau nu. Este viata mea si procedez exact asa cum vreau eu. Da, am preferat sa stau cu 2-3 apropiati in casa si sa ne uram sanatate unul la altul decat sa stau sa zambesc vrand-nevrand in orice alt loc si sa fac schimb de transpiratie cu fiecare in parte.

  Dar asta este strict problema mea si nu va priveste.

  =====

  De acum incolo, nu conteaza cine, daca are chef sa opineze la adresa unui club/persoane, nu are decat sa o faca, dar sa o faca fara sa aduca injurii ca la usa cortului.

  Nu-mi trimiteti mesaje private si mail-uri, pentru ca le sterg direct, jur ca nici nu le mai citesc.

  =====

  Daca nu ne putem comporta civilizat, o sa readuc blogul la nivelul de blog personal si cu asta basta. DarkQ avea si are un alt scop, unul cu total diferit fata de ceea ce e acum. Cine nu se poate conforma, zboara – unul cate unul. Certati-va pe Facebook, in parc dar nu aici.

  luv ya all.

Comments are closed.