Acasă Intoleranta/Discriminare De ce un barbat este efeminat?

De ce un barbat este efeminat?

982
4

… este o intrebare la care nu am putut sa raspund niciodata asa cum probabil s-ar cuveni. De ce mainile sunt rupte? De ce vocea este ca al unei privighetori? De unde atata sensibilitate?

De ce toate astea acopera ca o ceata esenta masculinitatii?

Daca pune fata in fata cu un barbat efeminat o femeie baietoasa ce iese oare?

Gay Romania travesti?

Ce e mai naspa? Un barbat efeminat sau o femeie masculinizata? Apoi… daca ne este rau… ce trebuie dom’le sa luam?

4 COMENTARII

  1. :))…ce tare ….sa pui fatza in fatza un barbat efeminat si o femeie barbata :))….eu zic totusi k luand in considerare absolut toate elementele prin care un barbat apare mai atragator decat o femeie indiferent de situatie ( k altfel nu am mai fi gay) ,,,,totusi cred si sper sa fie asea ….k femeie e mult mai najpaaaaa,,,adika nah …un barbat efeminat este ff rafinat in principiu …o femeie barbatoasa este destul de rough looking ….k sa zic asea ….si ce alegi in fond si la urma urmei > rafinamentul sau grotescul ….acu depinde de fiecare cat de sado maso este :))…..pup …o zi super….

  2. mie mi se pare ca efeminarea, ca si machismul arata cat de impreganta e lumea gay de cultura straight. as zice pentru gay, a fi straight e inca o valoare insurmontabila. de aceea lumea gay pare a fi trasa la indigo dupa tiparele lumii straight… atata doar caaceasta copie n-a iesit foarte bine, seamanand mai mult cu o parodie nefericita.

    in mod similar, feminismul (miscarea de emancipare a femeilor) copiaza fara sa vrea modelul dominant al suprematiei barbatului. femeia care se vrea deasupra (puternica, independenta, etc) doreste sa ia asuprasi toate atributele masculinitatii cu care, pe de alta parte, nu vrea sa se identifice.

    later,
    8)

  3. deasemenea sa nu uitam ca tipurile de comportament gay sunt shi o marca definitorie pt cei dinjur. adoptam fara sa ne dam seama demulte ori un comportament gay ca sa aratam celor din jur ca facem parte dintr-o comunitate asha cum un iubitor de rock se imbraca in blugi/piele sau o tinuta care trimite la rock, un jazz man va purta o imbracaminte „negro” etc. e un ecuson pe care il ni-l punem noi inshine fiinca comportamentul tzine de cognitiv. si sincer nu mi se pare nici grotesc, nici stilat, nici elegant, mi se pare pur shi simplu normal.

  4. un barabt efeminat aia sunt gay si totusi stau si ma gandesc unii nu sunt, acuma totzi repede cu gay-ii astia, dar e tare intrebarea:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here