Acasă Internet Sistem de mesaje private

Sistem de mesaje private

956
6

Pentru ca numarul de useri inregistrati este in continua crestere si pentru ca adeseori acestia si-au manifestat dorinta de a face schimb de numere de telefon, id-uri de messenger… am implementat un sistem de mesagerie privata.

Scopul acestei mesagerii private nu este acela de a transfera discutiile deschise de pe blog in discutii intre doi utilizatori, ci acela de a facilita coagularea unor relatii mai apropiate intre membrii DarkQ. 😉

Acum, dupa autentificare:


… in meniu se observa o noua functie, si anume „Mesaje private”:

Dupa ce accesam link-ul respectiv, vom fi dusi catre pagina propriu zisa de mesaje:

Asa. Meniul:

Inbox: ne va duce mereu la pagina principala a mesageriei private.

Pentru a deschide un mesaj, click pe titlul mesajului (cel cu link albastru) si pentr a-l sterge se da click pe „Sterge”:

Se poate raspunde expeditorului din pagina ce se va deschide.

Anunturi generale: O functie care permite trimiterea unui anunt catre toti utilizatorii inregistrati. Aceasta functie este activa doar administratorilor.

Mesaj nou: ne va duce la pagina unde putem trimite un mesaj unui alt utilizator.

De aici se pot trimite mesaje, adica se pot compune. Deoarece sistemul de mesagerie privata DarkQ nu este un sistem bazat pe adrese de e-mail, la casuta „Catre” va trebui sa punem numele autorului sau utilizatorului. Nota: Sistemul de mesagerie functioneaza doar pentru utilizatorii inregistrati. Nu se pot trimite mesage celor care comenteaza decat daca acestia sunt utilizatori inregistrati

Asadar, se scrie numele utilizatorului, asa cum apare ca si autor: de ex: grid, Fireman, RobertG, Danu etc. Pentru a fi mai intuitiva toata treaba, dupa ce se scriu primele 2-3 litere se va deschide un mic meniu sugestiv, de unde se poate selecta destinatarul:

Dupa ce un mesaj privat este transmis cu success o fereastra de confirmare va atesta acest lucru:

Setari: cateva setari de baza pe care fiecare utilizator si le poate personaliza.

La acesta sectiune, utilizatorii au doua optiuni: a) Permit altor useri sa-mi trimita mesaje? si b) Doresc notificare pe e-mail cand primesc un mesaj nou?

Bifarea, respectiv debifarea lor va duce la posibilitatea/inposibilitatea de a primi mesaje si/sau de a fi notificat via e-mail de primirea mesajelor noi. Mi s-a parut util a da posibilitatea user-ilor sa opteze sa primeasca sau nu mesaje de la alti useri. 😉

Capacitatea fiecarei casute de mesaje este de 50.

Articolul precedentRhodos povesteşte…
Articolul următorUnde dai şi unde crapă!!
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here