Acasă Internet Scuze…

Scuze…

1079
0

Poate ca unii din voi se intreaba ce sunt aceste articole/post-uri in limba engleza. Ei bine dupa cum s-a putut observa nu am pus Adsense pe site pentru ca strica design-ul (urasc asta) si dat fiind faptul ca ar fi fost afisate doar firme romanesti „rasplata” ar fi fost extrem de mica. Lipsa.

In schimb, m-am inscris la cea mai puternica forma de tip „plata-pe-review” care plateste cu $50-100 (Darkq.net are Page Rank 4, ceea ce e foarte mult comparativ cu alte site-uri/blog-uri. Nu am putut apela la acesta forma de reclama pana acum deoarece nu orice blog este acceptat: trebuie sa ai vechibe cateva luni, vizitatori peste 1000/zi, cateva sute de link-uri, Page-rank bunicel…) un „review”. Ce inseamna acesta?


Trebuie sa faci o caracterizare a unui site si sa incluzi 2-3 link-uri catre acel site. E o forma foarte ok de reclama. Nimic sclipitor, deranjant. Dat fiind faptul ca darkq.net a devenit in timp un blog colectiv si „rasplata” pe aceste reclame va fi share-uita.

Vom cumpara posete, umbrelute multicolore (prezervative si lub-uri avem deja, la brelogul cheilor), evantaie, casete video goale, curele, femei si Aspacardin. Ah, si sapun pentru streang.

So, nu este foarte placuta intercalarea asta si imi cer scuze.

Cu drag,
R.

Articolul precedentDezbatere online: Homosexualii incotro?
Articolul următorGanduri din varf de munte
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here