Acasă Internet Romania nu există!

Romania nu există!

1017
3
Un mic detaliu cu locații gay din New York

Recent am trecut pe la faimoasa librărie gay Bruno’s, care este și totodată editura celui mai cuprinzător catalog al locațiilor gay din toată lumea: Spartacus. Ghidul îl știți , oferă informații pertinente despre toate țările, inclusiv România. Constat însă că sunt si alte ghiduri: ghidul saunelor, ghidul hotelurilor și așa mai departe. Le frunzăresc curios evident, să vă ce apare la secțiunea română. Rezultatul a fost similar bancului cu blonda operată pe creier: Nimic!

Dezamăgit m-am pus nițel la lucru pe net să văd cum e cu cataloagele online. Ia să vedem niște rezultate…

 • Gaycities.com un index foarte bogat, cu mult conținut și destul de popular. Nu se poate căuta după o țară întreagă dor după oraș. Caut evident după Bucharest. Rezultat: 0 listings
 • Gaymap.info apărut în fruntea rezultatelor pe Google deci probabil e ceva de capul lui. Singura listare e un website. Locații reale: 0 listings. În schimb harta New York-ului e înțesată de locații.
 • Nighttours.com e altă sugestie oferită de Google. București: zero.
 • Patroc.com e un ghid european care mie mi-a folosit de multe ori în călătorie. România nici nu există.
 • Spartacursworld.com – Romania înscrie din nou zero locații.

Ok, înțeleg că nu există hoteluri destinate exclusiv persoanelor gay dar nici măcar gay friendly? Se știe că persoanele gay călătoresc mai mult pentru că nu au copii, familie de întreținut șamd. Prin urmare sunt o țintă atractivă pentru agențiile de turism din toată lumea. Dar la noi… bate vântul. Se vede treaba ca ne lipsește marketingul pentru că românii sunt binecunoscuți pentru ospitalitate. Dacă am lua la întrebări managerii de hoteluri din România, câți ar fi dispuși să afișeze un curcubeu și să pună un prezervativ în noptiera din cameră pentru a atrage clienți gay? Sunt convins că cea mai mare parte! Cred că ar fi frumos un proiect de educare a managerilor din turism pe tema asta.

Dar, poate visez prea departe… Voi ce credeți?

 

3 COMENTARII

 1. Oferta de vizita la manastirile Moldovei si inca multe alte locatii, la preturi imbatabile, fara factura, tva sau alte taxe si sigur fara oferta de prezervativ in chilie.

 2. Si daca ar fi locatii gay in Romania ar fi la fel de decadente si depravate precum cele din Berlin unde poti sa ti-o tragi cu cine vrei,cat vrei,unde vrei si desigur si cu consecintele de rigoare,o boala din categoria BTS… Sunt de aceasi parere cu Robert (din ultimul articol al sau)… sunt scarbit de aceasta lume falsa,decadenta,obsedata doar de sex si bani.

 3. Fiecare are posibilitatea de-a alege si atata timp cat te folosesti de optiunea aceasta, este dezagreabil sa te plangi de urmarile neplacute, a alegerii tale facute.

  Toti ne lovim de „lume” si cunoastem „partile rele”, dar nu ne opreste nimeni sa … sortam alegerile pe care ni le dorim la un moment dat.

  Indiferent ce-as zice eu, oamenii mereu se vor imparti in cei pozitivisti si cei negativisti, intoteauna exista doua tabere care se razboiesc mereu, nedorind nicodata vreo conciliere.

  Rare sunt situatiile cand in urma unei probleme ce-i afecteaza grav, ambele tabere se grupeaza impreuna spre rezolvarea ei, si si mai rare, extrem de rare cand o idee ii cucereste si devine comuna.
  Asa e „lumea” cu bune cu rele si indiferent din ce tabara facem parte, toti am trecut prin ele, si-o vom mai trece cel putin pana la coparsel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here