Acasă Internet Rest in Peace, btjunkie.org

Rest in Peace, btjunkie.org

1080
19

Speram să nu se întâmple, dar… 🙁 acum sunt în doliu pentru un site care a murit azi, la ora 15:15, ora României. Iată și imaginea edificatoare…

Scrisul din stânga e de la adminul site-ului, iar cel din dreapta e al meu. Puteți da click pe imagine pentru a o mări.

Viitorul pare mai nesigur ca niciodată. 🙁

19 COMENTARII

  1. Nu prea am folosit site-ul pentru ca dupa cum sugera si numele, gaseam prea mult „junkie” si cel putin cand l-am folosit (acum 2-3 ani) nu avea tracker propriu si nici cu DHT-ul nu statea prea bine. Bine ca au ramas celelalte zeci de siteuri de profil 😛

  2. Se ingroasa gluma. http://siries.me/ este (sau era?) unul din cele mai bune site-uri prin care puteau fi vizualizate cele mai bune si populare seriale, cu episoade „proaspete”. Dar de ceva timp, e blocat. (Or fi trecut Actele, Sopele si Pipele fara sa stim?!)

  3. Da se poate sa iti faci ip de romania prin proxy. Da un search pe google si gasesti toate detaliile ce trebuie sa faci. Si asa normal ar trebui sa mearga.

  4. e chir naspa k btjunkie.org s-a inchis . e chiar nasoala legea asta acta pt k o sa se inchida si facebook si multe alte lucruri, si in plus nu o sa mai putem sa descarcam nimik.este chiar nasol . dak se aproba in UE gata s-a dus cu ce avem mai frumos.

  5. btjunkie.org pt mn este cel mai bun site….tot ce vroiam sa descarc descarcam de pe acest site pt ca descarcam bn de tottt……..paccaaattt chiar mia placut siteu asta…..:((:((:((:((……..

  6. salut! stie cineva cum se poate da de baietii astia de la junkie?? eu zic sa ii ajutam cumva sa se ridice iarasi. asta in cazul in care se poate de de ei. lasati un mail la dark.norby.1987@gmail.com daca aflati ceva sau aveti o adresa de email prin care se pot contacta admini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here