Acasă Internet Planetromeo iOS beta program

Planetromeo iOS beta program

1041
0

Cati v-ati dorit sa conduceti masini care sunt doar in stadiul de prototip? Nu, nu ma intelegeti gresit, Planetromeo nu a inceput sa fabrice masini pentru comunitatea gay. Dar are in schimb un laborator in care se dezvolta permanent chestii noi. Ei bine, acum s-a deschis poarta pentru un numar limitat de utilizatori care vor sa testeze aplicatia pentru iPhone. Participarea este voluntara si nu este recompensata material sub nici o forma. In schimb, puteti testa functii care sunt doar in stadiul de prototip si care vor fi lansate in Appstore doar mai tarziu dupa ce sunt complet testate in aplicatie. Cu alte cuvinte, veti fi mereu un pas in fata in comparatie cu restul lumii. Si in plus, aplicatia veche nu este inlocuita deci veti avea 2 aplicatii pe telefon/tableta.

Este important ca cei care doresc sa se inscrie in programul beta sa respecte cateva conditii;

  • sa permita expedierea din telefon pentru fiecare „crash”. Aceste rapoarte sunt anonime, nu au nici o legatura cu userul Planetromeo
  • sa ofere feedback (in engleza!) privind eventualele erori, probleme identificate (evident, doar daca gaseste ceva de comunicat)
  • sa foloseasca aplicatia si sa testeze zonele cerute de dezvoltatori. Daca de exemplu se opereaza schimbari in pagina de chat din aplicatie, la lansarea unei noi versiuni beta testerii sunt anuntati despre modificarile intervenite in aceasta zona, etc.
  • sa aiba cont pe www.planetromeo.com si sa fie un bun cunoscator al aplicatiei
  • sa ofere informatii detaliate atunci cand raporteaza o eroare: unde este exact eroarea in aplicatie (de ex in radar page-filter edit)

E bine de stiut ca nu este necesar sa fiti programatori pentru a fi un beta tester.

Exista si unele inconveniente ale programului:

  • aplicatia poate fi frecvent instabila
  • aplicatia poate avea erori

Retragerea din programul beta este de asemenea libera. Daca sunteti interesati, va rog trimiteti un e-mail la adresa florin.capilnean@erasys.de Mi-ar face o mare placere sa fie romani in grupul de testeri, momentan suprasaturat cu nemti. Desi nu este o cerinta, utilizatorii plus vor avea prioritate (da, avem de acum functii plus in aplicatie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here