Acasă Internet Invitații Google +1: cine mai dorește, cine mai poftește?

Invitații Google +1: cine mai dorește, cine mai poftește?

975
19

Ei bine, Google după cum ne-a obișnuit, a venit cu o replică la binecunoscutul Facebook: Google+. Proiectul este încă în fază de testare, nefiind deschis publicului larg, dar dacă conceptul va prinde, Google va deveni mult mai puternic decât este acum.

După cum spuneam, Google+ nu este deschis publicului larg, accesul la rețea fiind posibil momentan doar pe bază de invitații. Am căpătat și eu o invitație, m-am uitat o țâră… să spun drept… nimic deosebit (sau poate e doar faptul că m-am prea obișnuit cu Facebook-ul), dar e greu să preconizezi cum poate crește o rețea socială… mai ales că e a Google-ului.

Ideea e că dacă Google+ va prinde, poate să șteargă Facebook-ul de pe fața (care contează) pământului. În primul rând rețelele acestea sociale sunt… așa și-așa. Dar… who am I to question?

Google+
Google+

Dacă aveți chef să îl testați, lăsați un comentariu în care să specificați aceasta și vă invit pe adresa de mail folosită să comentați. Am doar 100 de invitații. Cred.

Articolul precedentPlictiseală?
Articolul următorUrmariți și urmăritori
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

19 COMENTARII

 1. Din cate fad Facebook are succes prea mare si nu cred ca Google+ va fi cine stie ce, acum depinde, inca e privat si nu e deschis publicului larg asa ca mai avem de asteptat pana va fi public 🙂 . Si FB din cate imi aduc aminte o perioada a fost privat si totusi cred ca e o prostie sa scoata doua lucruri identice.

  • Problema e ca Google a cam facut monopol la ceea ce se cheama cautare, SEO, marketing de calitate pe pagina. Adica… Yahoo so MSN is opricum apa de ploaie.

   Google nu s-a limitat la a fi motor de cautare… a bagat Picassa, reader, documents, games, books, dmoz… si acu vrea si retea sociala. Adica… chiar nu e suficienta laba de Facebook?

   Si iarasi, subliniez, personal mi se rupe de retelele astea sociale… dar au o putere de marketing prea mare ca sa nu ma intereseze din acel punct de vedere. Si se zvoneste ca rahaturile alea de +1 pe care le vor da vizitatorii unui site (echivalentul la LIKE-urile facebook-iene) vor contribui la SERP, adica la pozitionare cand cineva cauta ceva. Si-atunci… e futere.

   Oricum, am fost invitat 🙄 si mi-am tras profil, viata sociala incepe sa infloreasca si acolo…

   https://plus.google.com/115082394933766049442/

   Cine vrea sa incerce, sa-mi zica ca-l invit cu placere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here