Acasă Internet Darkq.net a devenit domeniu cu autoritate

Darkq.net a devenit domeniu cu autoritate

1016
3

E noapte si nu dorm inca pentru ca am lucrat putin. Am observat ca Google a considerat ca e timpul ca DarkQ.net sa devina domeniu cu autoritate (aka. notorietate). Ce inseamna aceasta? Sub anumiti termeni de cautare in Google apar mai multe link-uri catre acelasi site, cum arata imaginea:

Domeniu cu autoritate


Ceea ce e misto e ca DarkQ.net a primit un fel de „badge” de la Google. E de bine. Daca se da o cautare pe Google pentru numele site-ului, adica – darkq – va aparea imagine.

Articolul precedentO ora
Articolul următorEveniment pentru gay si lesbiene: Locker Room la Zurich
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

  1. Buna Robert. Ti-am scris un mail, la care inca nu mi-a venit raspuns poti sa-mi dai un cont de mail, ca banuiesc ca nu ai primit. Mersi.

  2. B.B.: Da am vazut ca nu mai primesc mail-uri pe adresa obisnuita, probabil datorita fluxului mare de spam-uri ce le primesc.

    Imi poti scrie pe: admin @ darkq . net (spatiile goale le stergi, evident).

    🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here