Acasă Internet Ce minte tre’ sa ai?

Ce minte tre’ sa ai?

1025
2

Am surprins stand pe Mirc, pe canalul #gayro, cateva „cugetari” si dorinte. Exemplific doar doua, caci nu are rost sa imi stric tastatura ca sa fac Print Screen pt. asa ceva.

Case #1:

Mirc
Mirc

So, un individ (100% pasivia) cauta una bucata activ(ia) DOTAT sau (daca nu gaseste unul..) doi…mai putin dotati. Unu e de rezerva. Omu’ nostru e si trist pe deasupra…poate ca daca visul s-ar implini, nick-ul ar fi „brailafericit”.

 

 

Case #2:

Chat
Chat

Ok, poate ca ma insel…dar cat de disperat trebuie sa fii, ca sa te satisfaca o laba pe cam? Adica sta X cu Y, ambi cu conexiune de 2 bani, ca sa…ca sa ce? Sa si-o frece la camera? Sa vada cum si-o freaca „interlocutorul”?

Oricum nu conteaza. Trebuie sa fie cava rapid. Bina ca este webcam, ca de nuuuu….intrau bani la operatorii de telefonie mobila. Oh, uitasem de aia cu 2000 de minute.

Morala este, buei, de ce dracu nu traiti cu picioarele pe pamant? Nu e mai bine LIVE? Nu e mai bine sa iesi cu cineva, un flirt, un SEX sanatos, un  pic de pasiune (optional se poate include in pachet).

Articolul precedentAstept cu nerabdare…
Articolul următorInmormantare…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

2 COMENTARII

  1. depinde….live dk ai cu cine 🙂 oricum interesat site-ul….poza nu e cea mai apropiata de realitate…in rest un site OK.
    spor….si o minte mai deschisa si fa mai putin pe „judecatorul”..bye!

  2. Somnambul…sa stii ca poza este ffff apropiata de realitate:)…si chiar daca nu ar fi,important e sa intelegi despre ce vb:)…oricum,life is life ta na na na..:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here