Acasă Homosexualitate Homosexualitatea nu e de ieri, de azi…

Homosexualitatea nu e de ieri, de azi…

985
9

Poze vechi. Scanate și publicate ici-colo care spun o poveste. O altă poveste.

Cert este că homosexualitatea nu s-a născut odată cu apariția Internet-ului sau televiziunii prin cablu. Homosexualitatea a existat întotdeauna, atâta tot că nu era așa de evidentă ca în zilele noastre.

Pozele acestea sunt frumoase nu neapărat că sunt vechi, ci pentru că, dincolo de imagini, simți o libertate și o bucurie a vieții care a murit odată cu praful așternut pe chipurile subiecților.

Enjoy!

[nggallery id=96]

9 COMENTARII

  1. Cel mai tare imi place randul 3, coloana 1 (vintage-gravity-482) :). Imi aduce aminte de prima si cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o.

  2. Bucuria aia a vieţii pe care o descifrezi tu nu a murit. Doar că nu o vedem în pozele pe care le găsim pe net. Ea e de găsit în pozele din folderul personal. Acolo, în fotografiile private suntem noi cei adevăraţi şi doar prietenii buni au şansa să ne vadă aşa .

  3. Din câte se vede, majoritatea pozelor au fost făcute pe ascuns, ferite de ochii lumii. Câte au în comun cu viaţa gay de acum. Nimic nu se schimbă.

  4. Pozele sunt interesante… insa vedeti, a fi gay e la fel si ieri si azi. Insa comentariile adiacente sunt altele: afectiunea din poze poate fi adeseori trucata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here