Acasă Homosexualitate Convorbire … cu mine

Convorbire … cu mine

1007
0

Mă întreba cineva acum ceva vreme dacă nu cumva sunt heterosexual. Nu nu sunt. De ce? Nu stiu. Sau aş sti… mai multe cauze, dar le voi aborda cu altă ocazie… pe toate. Iubesc un băiat. Iubesc cum nu am putut niciodată iubi o femeie. Mă întreb şi acum dacă am iubit cu adevărat vreo femeie din viaţa mea. Pentru că la timpul respectiv eram convins de asta.

Nu, acum iubesc un baiat si cu asta basta. Asta ma face sa fiu gay. Da, gay, nu bisexual. De ce? Pentru că orice femeie care ar avea acum pretenţie de la mine la mai mult de o amiciţie, mi-ar părea vulgară, penibilă. Nu am spus că nu aş mai putea vreodată să ţin la o femeie sau să am o relaţie sexuală cu vreuna. Pur şi simplu acum nu am chef de femei. Stiu, sunt un pic misogin… Am fost mereu… Pentru ca singurele femei din viaţa mea pe care le-am considerat deştepte sunt 3 la număr. Doar 3. În schimb, băieţi deştepţi cu gramada… Sau poate am avut eu mai multă răbdare cu ei decât cu ele?

Un lucru e evident: iubesc un baiat. Unul frumos. Şi deştept.

Mă întreba altcineva cu altă ocazie, de ce el, A., şi nu altul, pentru că gama şi paleta de culori de unde aş putea alege este destul de vastă. De ce el? Nu ştiu exact de ce, dar comparându-l cu alţii, stiu de ce:

1. Mă iubeşte la fel de mult, poate şi mai mult. Nu ştiu exact ce am făcut ca sa merit asta, dar o face… necondiţionat.

2. Nu mă întâmpină acasă cu mâncare gătită sau cu covoarele spălate, ca mai apoi să se uite la telenovele, ci mă întâmpină cu un zâmbet cât toate zilele, oricât de obosit sau de supărat ar fi… şi zâmbetul lui imi luminează monotonia în care am rătăcit cât am fost plecat de lângă el.

3. Nu îşi mişcă  mâinile în chip de fluture pe când imi povesteşte sau îmi explică ceva, nu se îmbracă cu haine roz cu ştrasuri, nu îşi face freza la stilist de 2 ori pe săptămână şi nu cheltuie banii pe farduri şi creme de toate felurile. Ba chiar se poartă ca un bărbat adevărat, ii plac fetele chiar (spre disperarea mea, uneori prea mult), are vocea groasă, îşi lasă cateodată părul de pe faţă să crească, stie să se distreze şi cu fetele şi cu băieţii, etc etc

4. Niciodată nu mă plictiseşte când stau cu el , fie şi zile în şir, „bolind” în casă. Mereu găsim ceva de vorbit interesant, mereu mă face să râd cu glume bune….

5. Ne înţelegem la pat mereu şi orice partidă de sex cu el este ceva nou. Dăm frâu fanteziilor fără ruşine sau reţineri şi mereu mă simt împlinit…

6. Nu urăşte pe nimeni, nu vorbeşte niciodată de rău pe nimeni şi nu se plânge nimănui de nimic.

Nu stiu dacă pot vorbi despre toate motivele, mai ales la ora aceasta, dar măcar am spus câteva lucruri ce mi-au venit acum în minte.

Articolul precedentDumnezeu a spus: „Sa fie lumina!” dar Filipas s-a opus
Articolul următordespre om…
Cine sunt eu? Sunt un fel de paparazzo. Caut imagini cu care să îmi decorez pereţii camerei în care zăbovesc singur sau "singur". Imagini dragi, care să îmi trezească sentimente dintre cele mai frumoase atunci când imi plimb gândul peste ele. Poate sunt egoist. Vreau să le strâng pe toate şi să nu ofer nici una. Obişnuiesc să cred că nu sunt mai înţelept decât majoritatea pentru că nu se cuvine să ne judecăm judecătorii. Mă hrănesc cu oameni, îi consum, pe ei, visele lor, gândurile lor si apoi rămâne clişeul. Poza. Eu nu hrănesc pe nimeni, decât atunci când o fac fără să vreau. Nu îmi plac predicţiile, regulile, planurile, repetările, banalul, deşi fac parte din rândul lor sau trăiesc înconjurat de ele. Îmi place să visez şi să pictez ceea ce visez. Când cineva are curajul să viseze cu mine... atunci e frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here