Acasă Frumusete Timișoara

Timișoara

1037
13

Nu-i așa că e frumos?

Oare câte povești s-au spus în acest loc? Oare câte iubiri s-au zămislit și câți porumbei au poposit în acestă piață?

Timișoara, Piața Operei
Timișoara, Piața Operei

E ciudat cât de mici, aproape punctiformi, sunt oamenii, nu-i așa?

Articolul precedentIncidente
Articolul următorIdentități sexuale în Egiptul Antic
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

13 COMENTARII

  1. Da, e cu adevarat superb!!!! Am fost o singura data in Timisoara acum 3 ani si a fost foarte frumos, superb, magic si de fapt in Timisoara am baut pentru prima data un cocktail, „pina colada” care de fiecare data cand beau imi aduce aminte de Timisoara; l-am baut la una din acele terase foarte cochete, ah melancolie 🙂 . Sper din suflet sa mai revin pe acolo!

  2. eu acum o zi am fost din nou în Timişoara(să zicem că fac naveta)am o relaţie stabilă şi merg la fiecare wekend. da,mi se pare un oraş fascinat…un oraaş minunat,curat etc.

  3. Singurul oras care, in cazul meu, se ia la intrecere cu Timisoara este Cluj. Altfel, Timisoara e oras superb, este orasul in care pot sa ma pierd prin multime (aseara roia centrul) sau sa ma plimb linistit pe malul Bega sau prin vreun parc (atat de frumos amenajate, placute), sau sa imi aleg vreo terasa in care sa-mi petrec ore in sir lucrand la laptop in adierea vantului, in zumzareala semenilor mei, in libertatea spatiului deschis, sau sa stau in Unirii intins pe iarba sau sezand pe bancile acelea, iar daca mai am ceva covrig imi chem ca si companie porumbeii si dintr-o data sunt inconjurat de o multime de vietati zburatoare.

    Frumoasa Timisoara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here