Acasă Frumusete Azi dimineata priveam focul mocnind in soba

Azi dimineata priveam focul mocnind in soba

999
9

M-am reintors de pe teren. Vizita parintilor m-a reincarcat intr-un mod deosebit de placut. Cand un om care te iubeste neconditionat te imbratiseaza si lacrimeaza ca te vede, cand acel om incearca sa-ti ofere orice are el mai bun, nu poti sa ramai nemiscat.

Azi dimineata priveam focul mocnind in soba, catelul negru ca smoala care fura ouale gainilor si crengile pomilor in care cu ani in urma eram cocotat, inainte ca fructele sa fie coapte. Niciun cadou nu poate fi mai frumos decat acele cateva clipe pe care am avut onoarea de a le trai, alaturi de parintii mei.

Focul

Printre altele, am mancat ca un spart mancare facuta de mama, cu mainile ei scumpe. Am mancat in multe locuri insa nimic nu se poate compara cu ceea ce face ea.

De asemenea, am revazut lucuri foarte dragi mie din diverse motive, adevarate opere de arta in mintea mea. Pe masura ce treceam pe langa diferite cladiri imi aminteam o serie de intamplari. Am avut si momente de melancolie, pareri de rau si tristete. L-am revazut si pe Alex, am mai vorbit despre el:

Alexutzu’

Mi-a prins extrem de bine aceasta incursiune in trecut, trecutul meu, pe care nimic si nimeni nu il poate distorsiona. Ma simt bogat si sunt oarecum fericit.

9 COMENTARII

 1. Robert G.

  Esti fericit…nu oarecum fericit.

  Toate ce ai retrait tu, oarecum, sunt lucruri care nu o sa ti le poata lua niciodata, nimeni.( ma bate tomcat_tm pentru ca iar folosesc”niciodata”). Dar este un adevar pe care ne este greu sa-l asimilam. Da, niciodata si nimeni nu o sa poata sa se atinga de ceea ce am castigat in trecut. Si sunt sigur ca sti la ce ma refer.

 2. Ei bine Paul, nu te bat…uite ca, de data asta, chiar sunt de acord cu tine referitor la acel termen pe care i-ai folosit. Aceste lucruri nu ni le poate lua nimeni, niciodata. Na ca am zis-o si eu! 😉

  tomcat – over

 3. Felicitari !!! 🙂 Este bine ca nu ai de uitat parinti ,inca te mai gandesti la ei .Cred ca asteptai aceasta vizita de vreo 3 luni de zile . 🙂
  Salutare Alex . Pupici dulci . 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here