Acasă Frumusete Axel Fernando – Amo

Axel Fernando – Amo

1064
9

Am gasit (din intamplare) o melodie care trebuie sa recunosc ca am ascultat-o de vreo 20 de ori. Si acum o ascult.

Axel Fernando – Amo:

[youtube]mUZoxVrtZGI[/youtube]

Si videoclipul este super misto, insa textul si esenta din spatele cuvintelor este extraordinara. Mi-au dat si lacrimile, zau!

Auditie (si vizionare placuta).

Articolul precedentNesimtirea nu mai cunoaste limite
Articolul următorAm nevoie de mai multa informatie
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

9 COMENTARII

  1. chiar iti dau lacrimile..intr-adevar e ff frumoasa piesa..singurul defect e ca spune adevarul:))..app,asculta Chayanne – Cuidarte el alma..

  2. E comparabila doar cu She, Charles Aznavour,(nu luati in seama genul pronumelui, in fond tot despre unicitate e vorba, indiferent de gen) doar ca aceea pierde prin faptul ca e in engleza si franceza, limbi care niciodata nu vor putea exprima la fel de profund si senzual acest sentiment de care cu totii ne indoim si pe care, totusi, cu totii il cautam sub diferite forme. E sublima piesa, si daca in vreun moment al existentelor noastre am reusi cu totii sa transmitem macar a mia parte din ceea ce transmite aceasta piesa, ne-ar fi motivata existenta pe acest pamant al mizeriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here