Acasă Cupluri Poza zilei: se imparte totul, right? Cu dedicatie.

Poza zilei: se imparte totul, right? Cu dedicatie.

973
8

As vrea sa aud pareri despre ce va sugereaza aceasta poza. Incep eu:

Bobul de Mazare

Dieta nebunului.

8 COMENTARII

  1. ash fi tentat sa cred ca e atitudinea omului care nu e in concordantza cu fenomenul la care se raporteaz, de unde lipsa masurii, a echilibrului, idealuri nemotivate, instrumente gresite (cazul din poza) sau exagerari, alienare, megalomanie, autism. nu ca ar fi ceva rau… ajuta la creativitate.

    totushi coeziunea ca principiu semiotic ma obliga sa privesc shi fiecare element independent. perete shi fatza de masa austere, tacamuri de barbecue(distractzie cu familia sau prietenii), farfurie cu o margine fina, parca sa nu deranjeze prea mult, albastra,(discretzie), scaun ce ma face sa ma gandesc la vacantze exotice, shi toate incununate de un bob de mazare centrat aldracu de bine pe farfurie, parca intentzionat pus, cu multa atentzie. deabea acum imi dau seama ca avem de-a face cu un portret de suprapersonaj (desigur vorbesc de admosfera ce ne insotzeshte pe dea’ntregul imaginii) complex, dinamic. in fond avem fiecare bagajele noastre, nu? sincer, echilibrul pozei in ciuda disconcordantzei elementelor alcatuitoare imi creaza revolta.

  2. pt un bob de mazare asa de mic nu ai nevoie de un asemenea cutit, dar… chiar daca e asa de mic poate „hrani” pe cineva sau nu? ..

    in fine …eu vad poza asta cam asa : eu sunt bobul de mazare, cutitul si furculita e lumea din jurul meu care are intotdeauna ceva de comentat la adresa mea ,ca sunt prea mic (ca doar sunt bob de mazare), ca nu sunt asa verde etc … lumea sau anumite „cutite” sau „furculite” vor incerca sa ma manance… dar degeaba ma mananca… pt ca vor fi alte boabe de mazare care imi vor lua locul … si pana la urma nu vor mai avea ce face .. bobul de mazare tot va trai fericit 🙂

    p.s.: nu sunt nebun 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here