Acasă Cupluri Il iubesc, il urasc, ma scoate din minti, dar in pat… wow!

Il iubesc, il urasc, ma scoate din minti, dar in pat… wow!

1044
12

Nu pot sa inteleg cum pot sa tin la el atat de mult, cand sunt cu el toata viata mea capata un sens se umple de esenta si simt ca timpul s-a scurs in van pana sa il intalnesc.

Dar cand nu mai sunt langa el incep certurile pentru ca este prea gelos. La inceput mi-a placut asa de mult…

Acum incep sa inebunesc, ma exaspereaza cu excesele sale de gelozie si dorinta de a ma „detine” sunt obisnuit ca eu sa fiu „the boss”.

Nu stiu ce sa fac pentru ca in dormitor „i’m the boss” si imi place (sunt activ).

Cum as putea sa va explic? Am senzatia de i can’t get enough. Nu vad viata fara el chiar daca avem o luna de cand suntem impreuna, este dificil din punct de vedere emotional pentru ca pune la suflet toate prostiile care le spun fara sa vreau.

Va rog vreau o parere sincera are rost sa continui o relatie doar pentru placerea care mi-o provoaca in dormitor? Iar sentimentele sa se dezvolte in timp…

12 COMENTARII

 1. Probabil suntem amândoi de acord că nu este corect să te aștepți ca vreo unul dintre voi să se schimbe în vreun fel. Oamenii se mai schimbă în timp, dar puțin câte puțin, după ani de zile, și în moduri nu tocmai previzibile.

  Dacă după o lună te enervează cum se comportă față de tine, gândește-te cum va fi după două luni, trei luni…

  Te cred că sexul este excepțional, dar dacă în sinea ta nu crezi că poți rămâne alături de tipul ăsta, atunci nu faci decât să amâni inevitabilul. Dacă la un moment dat vă veți despărți, vei plăti cu o cantitate de dramă direct proporțională cu timpul petrecut împreună (dramă pe care o vei simți fie tu, fie el, fie amândoi).

  Pe scurt… cu cât mai mult sex și apropiere acum, cu atât mai multă dramă mai încolo, dacă lucrurile nu ies bine. Numai tu poți judeca riscurile, dacă merită sau dacă nu merită.

 2. Grea decizie. Nici nu sti ce sa alegi, asta daca se poate, sa poti alege in vreun fel.
  Eu as alege un perpetu sasezeci + noua, asa cel putin am avea amandoi gura ocupata si nu s-ar mai putea vorbi ca se ne certam.
  Partea proasta este ca nu poti tine la infinit chestia asta, asa ca iar ajungem de unde am plecat.

  Grea decizie. TU trebuie sa decizi ce faci, dar indicat ar fi sa comunicati voi doi mai mult, accentuez, sa Comunicati nu sa tipati certati.
  Daca nu reusiti sa comunicati, gasiti un consilier sau chiar un prieten mai cu experienta pe care sa-l acceptati amandoi si sa nu se poata interpreta ca tine cu unul mai mult.
  Daca chiar vreti amandoi sa fiti impreuna, sunt sigur ca mai devreme ori mai tarziu ve-ti gasi modalitatea de-a cladi o relatie.

 3. Sunt perfect de acord cu Martin. Asta-mi aminteste de o relatie pe care am avut-o timp de 2 ani aproape. Eram in aceeasi situatie ca tine: eu, activul, trebuia mereu sa-i suflu-n fund. Ajunsesem sa nu mai am nici macar prieteni (pana si pe fete era gelos, mai ales ca nu eram inca sigur de homosexualitatea mea). Eh, timpul a trecut, sentimentele s-au adunat si, pana la urma, i-am dat papucii. N-a fost deloc usor! De atunci, am hotarat sa nu mai aman sfarsitul, caci poate in tot acest timp exista altcineva care ma merita pe deplin 🙂 Succes!

 4. @Dexus, daca tu consideri ca iti place doar asa si chiar nu vrei o relatie, faci cum vrei.
  Nu putem decide pentru tine, e decizia ta, corpul tau 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here