Acasă Cupluri Despre relatii intr-o alta viziune

Despre relatii intr-o alta viziune

969
8

Articol primit pe mail de la zuzu, un prieten mai vechi:

Am revenit si eu pe site, ca de obicei cu un fragment din cartea mea. Stiu ca nu are legatura cu Craciunul, dar e un lucru autentic, trait de mine, ce exprima relatia dintre o fata hetero si un baiat gay. Relatie nu prea reusita:
După mult timp în care am rupt orice legătură, m-am întâlnit cu o prietenă foarte bună (cândva) la o cafea. Discuţii inutile, despre vreme, modă, cluburi, ceilalţi etc. Apoi, după ce şi-a făcut curaj, mi-a spus:

– Îţi mulţumesc! Îţi mulţumesc pentru că m-ai băgat într-un rahat mic şi m-ai făcut să mă trezesc, suficient de devreme cât să nu intru într-un rahat mult mai mare! Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să te iubesc, deşi doar eu iubeam în relaţia noastră… Îţi mulţumesc că mi-ai dat voie să descopăr ce înseamnă dragostea. De asemenea, îţi sunt recunoscătoare că apoi m-ai lăsat să te urăsc în tăcere. Şi te-am urât din tot sufletul meu. Acum mie îmi mulţumesc că am reuşit să te iert!
Îţi mulţumesc că prin răutatea şi mizeria din sufletul tău am învăţat să apreciez frumuseţea şi bunătatea din ceilalţi… şi din mine!

Îţi mulţumesc că m-ai ferit de urâţenia lumii, înecându-mă în urâţenia ta. Noroc că am priceput cum e cu înotul şi m-am salvat singură! În oceanul ăsta al iluziilor, văzându-te cu ochii mei miopi, am ales ochelarii potriviţi încât am putut descoperi – în alţii – insule liniştitoare. Îţi mulţumesc că m-ai obligat să-mi pun ochelarii buni, că mi-ai arătat lumina din jurul tău în timp ce m-ai orbit cu bezna din tine. Pentru că, dintre noi doi, eu port ochelari şi văd, iar tu încă eşti în derivă, rătăcind în negură, îţi mulţumesc. Cineva, cândva, sper că va aprinde becul şi în lumea ta. Îţi mulţumesc!

8 COMENTARII

  1. e o situatie destyul de des intalnita din cate am vazut eu la cei care traiesc zilnic o mare minciuna inconjurati de str8-tzi la lucru ( colegi) acasa (prieteni) …si eu am patzit asea ceva ….e aiurea rau de tot 🙁 daca stau sa ma gandesc …

  2. Cunosc un tip la care parinti au aflat ca e gay si cumva l-au obligat sa aiba o relatie str8 … cand il vad pe strada imi e mila de el…life sucks…only sometimes 🙂

  3. alexiss, mersi. chiar ar fi multe de zis despre relatile astea care n-au nicio treaba cu adevarul… e si mai aiurea sa le mai si traiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here