17 COMENTARII

 1. Gabriel João, dacă merg în Budapesta mă duc singur, că voi n-o să vreți să vizitați muzee, grădini zoologice etc. :))))))))))))))

  Io oricum merg pe 15 că am ceva de rezolvat. 🙂

 2. Listen yo, this is sterio(tipic) and me not like it that much!

  Acum sincer lume draga, nu imi place cand vad ca gay este super sexy, ori super dubios, sau super-sexy de dubios sau dubios de super-sexy!

  E ok pt getting me horny, insa as renunta la al meu horny daca s-ar renunta si la eticheta asta cliseu-stereotip al gay-ului!

 3. @RobertG… Tre sa-ti arat o chestie!!!! Are trimitere la clipul tau 😀

  😀

  @itsfriday Intrebarea mea este asta? Pare un summer party sau pur si simplu e diversitate?

 4. nu mi-as dorii sa fiu lovit la fund de crevasa lu’ madam, nici de o tipa sau tip……..da de ce noi cauta-m intot-deauna absolutu-l perfect in oameni?

 5. Bai,uite hai sa o iau asa putin logic.Eu sunt tanar. In urma cu un an si ceva am avut o tentativa de relatie cu un baiat dar nu am prea vrut eu sa continuam pentru ca nu mi se parea normal.Dupa ce am urmarit clipu de la articol mi s-a facut o scarba…nu inteleg cum puteti sa va uitati la chestii deastea…mai bune’s filmele porno decat tortura asta ;)).O si mai am si eu o intrebare : Cum poti afla daca cineva este gay fara a-ti dezvalui identitatea (de gay) ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here