Acasă Cultura Istoria gay Prima casatorie gay in Romania a avut loc in 1973

Prima casatorie gay in Romania a avut loc in 1973

961
7

Dupa cum demonstreaza acest fisier video (ascuns de altfel de comunisti 😛 ), prima casatorie intre doi barbati, a avut loc in anul 1973. Si mai unii zic ca nu se poate, uite ca se poate Dom’le!!!

Articolul precedentAm uploadat si eu un video
Articolul următorAmadeus – Freedom, The Island si Meridian
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

  1. … tot timpul m-a fascinat replica, de cand am auzit-o… (eram copil, dar nu am vazut clipul chiar cand s-a realizat, in ’73 nu ma nascusem inca: „si a… sa sarute mireasa!”
    Dar mi s-a parut, mereu, ca aluzia era la moda hippy, cand si femeile purtau pantaloni, iar barbatii, plete…

  2. Doi giganti ai scenei rominesti care au avut curajul sa spuna mai mult decat putea cineva sa gindeasca unul a platit cu viata pentru asta ,de al doilea nu au avut ei (sistemul)curajul sa se atinga dar a fost luat de pe acesta planeta de un cutremur nenorocit si dus undeva unde sa ii bucure si pe altii cu zimbetul lui memorabil .Nu va vom uita niciodata si va asteptam sa va intoarceti din lungul turneu pe care il aveti in galaxiile acestea infinite .Va multumim domnilor Toma Caragiu si Amza Pellea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here