Acasă Cultura Filme cu tematica gay Naked As We Came (2013)

Naked As We Came (2013)

1298
11

nAKED-AS-WE-CAME-new-2ab
Un film destul de interesant, care trece in revistă tema vietii si a mortii.
Tratează subtil o filă din cartea vietii. Laura și fratele ei mai mic, Elliot, își vizitează mama aflată pe patul de moarte. Ajunși în locuința acesteia, cei doi sunt surprinși să găsească aici un nou locatar: Ted, un tânăr care i-a ținut companie și a avut grijă de mama lor în ultimele 6 luni.
În timp ce Laura face tot posibilul pentru a-și convinge mama să părăsească locuința pentru a primi îngrijire profesională, aceasta nu dorește decât să fie lăsată să moară în propria casă. In acest context Ted si Eliot se „cunosc” mai bine.
Nu e un film extraordinar, dar din punctul meu de vedere nu e nici pierdere de timp. Merită văzut, măcar pentru a medita puțin la viață.

11 COMENTARII

  1. da subscriu,nu e extraordinar dar merită văzut. Anul acesta prin iarna am reușit să mă uit și eu la Film,și pot spune ca e bun. Deci,recomand și altora 🙂

  2. nu e unul din filmele care m-au impresionat. TudorTM, vreau sa iti spun ceva: nu te mai lua dupa trailere!!! am ratat filme bune din cauza acestor traileruri si am vazut filme extrem de proaste care in trailer pareau super tari!!!

  3. @Eddy – Încerc să văd toate filmele cu tematică gay, în rest Rotten Tomatoes e sfânt, trebuie să aibă un scor peste 60% să-l văd, pe film! Am observat şi eu că trailerele induc în eroare! Eşti drăguţ, apreciez sfatul!

  4. pai si eu incerc sa le vad pe toate, dar nu ma intereseaza ce scor au la rotten tomatoes (ce nume oribil) sau ce nota la imdb sau ce trailer, am renuntat la trailere de tot. sunt foarte multe filme cu tematica gay in lume, de 3 ani ma tot uit si inca nu le-am terminat!! in ultimii ani s-au facut numeroase filme gay, unele reusite, altele mai putin!!! dar trebuie vazute toate!!!

  5. Eddy, aș/am aprecia dacă ai publica o lista cu câteva nume de filme gay care merită văzute și care nu sunt așa de cunoscute. Eu mi-aș dori să văd mai multe dar pe lângă cele mainstream (gen Bobby), nu prea m-am întâlnit cu niciunul care să merite.

  6. Filmul e slab. L-am vazut si finalul e unul prost. Ma asteptam la mai mult totusi. Mersi @Fabi. Recomandarea ta a fost foarte buna. Felicitarile mele. Daca mai stii filme bune te rog sa ne „spui” 🙂

  7. Am intrat pe acest site sa gasesc un film cu tematica gay… wtf? Filmul asta nu are nimic gay. Deja sunt plin de spume. Cum poti enunta un film hetero pe acest site, care este exclusiv filmelor cu tematici?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here