Acasă Cultura Filme cu tematica gay Eating Out

Eating Out

979
2

Noah, c-am văzut și seriile Eating out. Nu e nimic special. Dar, dacă vreți ceva funny, relaxant… e ok. Unii spun că e delicios, că e tematic, că e o capodoperă… dar… eu nu sunt de aceeași părere.

În toate cele trei părți practic unii se prefac că-s gay, alții ca-s hetero pentru a cuceri marea iubire sau pentru a avea pe cineva „la pat”. Totul e tras de păr, e genul ăla de film la care te uiti, lipsești o jumate de oră și când revii acțiunea e la fel, nu ai nevoie de completări.

În afară de câțiva „studs”… chiar nimic interesant.

Really, nu merită.

Articolul precedentIt Gets Better: Episcopul Mark Hanson, ELCA
Articolul următorCum mă vezi?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

2 COMENTARII

  1. nu am auzit niciodată cum că Eating Out ar fi capodoperă. doar un adolescent probabil poate spune asta. dar recunosc că am putut să urmăresc primul film din serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here