Acasă Cultura Filme cu tematica gay Cucumber, Banana or Tofu ?

Cucumber, Banana or Tofu ?

1270
3

 

Castravete, banana sau tofu ? Un institut de stiinta din Elvetia a petrecut 10 ani studiind erectia umana, acestia incadrand erectia in patru categorii : tofu , banana fara coaja , banana cu coaja si castravete . Insa nu am venit aici sa vorbesc despre ce au descoperit elvetienii despre erectii, ci sa vorbesc de serialele cu titlurile inspirate din acest studiu.

Cucumber

Povestea se invarte in jurul lui Henry Best , un barbat gay de varsta mijlocie din Manchester si a iubitului sau Lance. Dupa ce acestia se despart, nu in cel mai placut (normal) mod, totul se schimba, atat in viata lui Henry, cat si a lui Lance. Ador la acest serial povestea reala, totul intamplandu-se asa cum s-ar intampla in viata reala, drama si momentele amuzante imbarligate creand ceva real si nu un alt scenariu care se poate intampla doar pe sticla.

Banana

Acest serial este un fel de spin off al Castravetelui, si se axeaza mai mult pe povestile tinerilor LGBTQ din Manchester. Fiecare episod prezinta o poveste diferita , fara a avea o legatura intre episoade are in centrul atentiei relatiile de tip LGBT, povestile personajelor secundare din Castravete aducand la viata Banana (suna atat de ciudat, dar imi place ).

Tofu

Ultimul, dar nu cel din urma, este tofu. Aceasta nu este chiar un serial, ci mai mult o serie de documentare din ce am reusit sa citesc pe internet, deoarece nu am avut timp sa il vad. Doresc sa il vizionez deoarece aceste documentare exploreaza subiecte ca sexul si sexualitatea si sunt sigur ca pot invata lucruri noi .

Vizionare placuta ~ 🙂

 

3 COMENTARII

  1. Am vazut Cucumber. Veridic intr-adevar. Din cauza asta a fost f traumatizanta faza care s-a intamplat spre sfarsitul sezonului (nu zic ce e, dar are legatura cu relatiile cu bisexuali, ca tot vorbea Tudor de asta). N-am mai avut demult o reactie atat de neplacuta la un film. Adica misto, neplacut e de bine :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here