Acasă Cultura Filme cu tematica gay All over the guy (2001)

All over the guy (2001)

1137
12

Sau pe româneşte „În căutarea alesului„…. Nu ştiu dacă l-aţi vizionat însă dacă nu aţi apucat încă vi-l recomand cu căldură.

Este primul film cu tematică gay pe care l-am urmărit (în condiţiile în care nu prea mă uit la televizor) şi mi-a plăcut foarte mult. Filmul l-am văzut pe ComedyStar şi surprinde povestea de dragoste a 4 persoane: 2 gay şi 2 heterosexuali. Are cam tot ce îi trebuie unei comedii contemporane.

În rolurile principale sunt: Dan Bucatinsky si Richard Ruccolo (un tip foarte mişto după părerea mea, ca actor dar şi ca bărbat).

Scenariul filmului este relativ simplu, firul narativ fiind foarte uşor de urmărit. Este în esentă o rememorare a unei poveşti de dragoste.  Cei 2 gay (Eli şi Tom) reuşesc să se întălnească mulţumită celor mai buni 2 prieteni (Jackie şi Brett) care le aranjează o întălnire, aceştia se plac dar de aici până la relaţia propiu-zisă e cale lungă, presărată de suferinţă, întălniri cu alţi bărbaţi etc. Cei doi „sfârşesc” împreună după ce au reuşit să se accepte unul pe celălalt aşa cum sunt.

Este un film romantic în care este îmbinată cu succes comedia anilor trecuţi. Dacă sunteţi mai nostalgici sau sunteţi la prima experintă cu un astfel de film probabil vă va emoţiona, iar în final veţi schiţa un zâmbet părtaşi fiind la fericirea celor 2.

Mie mi-a plăcut foarte mult filmul, durează în jur de 95 de minute şi vi-l recomand cu căldură.

Sunt convins că nu este cea mai bună „recenzie” citita a unui film, sunt nou pe aici şi sper să îmi înţelegeţi emoţiile. În altă ordine de idei, cu siguranţă comedia merită urmărită.

12 COMENTARII

  1. Eu l-am vazut saptamana trecuta si nu m-a atras cu nimic, mi s-a parut slabut. dar gusturile nu se discuta, asa ca va recomand sa-l urmariti.

  2. Acum ca am vazut filmul pot sa spun ca am ramas placut surprins, e o comedie-romantica si m-a acaparat din prima clipa. Tot ce pot sa spun este ca merita sa il vedeti 100%.

  3. A fost interesant… dar parerea mea e ca parca nu s-a facut trecerea de la cearta la impacare intr-un mod realist… A aratat cum gradat s-au stricat relatiile intre cei doi, dar cand s-au impacat, a fost parca prea brusc… nu la fel de gradat.

  4. sugestie: pune-ti si link-ul va rog nu am chef sa caut filmul pana imi ies peri albi un link pt o versiune online chiar si de proasta calitate nu m-ar supara 😀 multumes de intelegere 😛

  5. @Dexus

    Intră în politica blogului neîncurajarea pirateriei.

    Muştruluieli suplimentare ţi-am adresat prin PM şi ar fi cazul să le citeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here