Acasă Cultura Evenimente Serile Filmului Gay

Serile Filmului Gay

997
0

Serile Filmului Gay este un eveniment cultural în decursul căreia au loc proiecții de filme, în special cu tematică LGBT. Rolul Serilor Filmului Gay este acela de a aduce mai multă transparență asupra a ceea ce înseamnă a fi homosexual.

Astfel, Serile Filmului Gay, vine cu filme, spectacole, expoziții și diverse dezbateri publice.

În fiecare an, Serile Filmului Gay se bucură de atenția mediei, prin a cărei intermediu, comunitatea gay din România încearcă să-și facă auzită vocea. O vove care nu vrea nimic altceva decât dreptate și egalitate, întrucât orientarea sexuală nu este ceva care să diferențieze oamenii.

Serile Filmului Gay a devenit în ultimii doi ani proiectul echipei de voluntar PSI de la Cluj, parte componentă a PSI România, beneficiind astfel de fondurile necesare derulării n bune condiții a evenimentului.

Nu se percepe nici o taxă vizitatorilor dornici de cultură gay.

Festivalul Filmului Gay se încheie cu Gala Premiilor Gay care, zic organizatorii, oferă recunoaştere persoanelor care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea LGBT din România.

Am fost de mai multe ori la Serile Filmului Gay și mi-a plăcut. Lumea e mai timidă când vine vorba de cultură, cultură a sexualităţii până la urmă, însă, pe măsura trecerii anilor mă bucur să văd să să aud că din ce în ce mai mulți oameni merg la Serile Filmului Gay.

Sper ca acest eveniment să ajungă un eveniment solid, reprezentativ pentru comunitatea gay românească… pentru că au nevoie de evenimente de acest fel.

Articolul precedentLucian Dunareanu
Articolul următorMr. X
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here