Acasă Cluburile gay Club V (Brașov)

Club V (Brașov)

1298
16

Club V din Brașov, are o capacitate de 200 de locuri.

Găzduiește în fiecare Sâmbătă petreceri pentru gay, lesbi, transsex si bisex.

Asa ca, daca esti din zona, viziteaza-i si lasa un comentariu ca si review.

Nimeni din echipa DarkQ nu a fost vreodata in Club V. 🙂

Adresa:

Str. Caramidariei nr. 4 cu intrare din str. Bazaltului (zona Real, Eliana Moll, vizavi de magazinul Prescon grup si Multipol).

Telefon pentru rezervări:

0727 006 521

E-mail:

Program de funcționare:

Sâmbătă începand cu ora 22.00.

Cam view:


View Larger Map

Articolul precedentPrimul meu sărut!
Articolul următorBărbat și câine
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

16 COMENTARII

  1. Icepand cu data de 10.12.2011 orele 22.00 CLUB V isi redeschide activitatea in aceasi locatie si intr-o noua formula in strada Bazaltului nr. 7 ( zona Real vis-a-vis de mgazinul Prescon grup ). Va asteptam sa petreceti alaturi de noi si echipa Radio G one unde distractia nu are limita si spectacolul de travesty e pe gustul vostru. Pentru informatii puteti suna l anumarul de telefon 0727 006 521 Dan

  2. Salut dragutilor. Marturisesc ca nu am fost intr-un asemenea club si nu am idee cum este acolo. Cred ca sunteti foarte primitori si calzi. As vrea sa va pun o mica intrebare daca imi permiteti. In calitate de designer incaltaminte cu o experienta in domeniu de 20 ani si mai cu seama avand o nemarginita placere de a crea incaltaminte extravaganta, va intreb daca v-ar placea sa colaboram in viitorul apropiat in vederea confectionarii incaltamintei de catre mine pentru voi. Este o intrebare ce asteapta un raspuns sincer deoarece trebuie facuta o foarte mare investitie ca ex. calapoade, piele, tocuri si altele. Astept cu nerabdare raspunsul vostru. Ma puteti suna la numarul 0735070833. Al vostru Alin va pupa.

  3. buna.sunt bisex. as merge di eu intr-un asemenea club dar nu stiu cum m-as descurca simt nevoia sa fiu eu ceea ce sunt… la 45 ani cred ca este mai greu …..pareri?????

  4. Eu nu am fost în club V întrucât s-a închis după celebrul scandal din aprilie. În schimb am fost în club Tabu în august,e tot prin zona unde a fost V-ul.Nu mi-a plăcut,dar nu mă luați în seamă prea mult,în general cluburile gay mi se par lame,deși nu am fost decât în 2!:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here