Acasă Ce mai e nou Update

Update

1010
3

Coding-DoJo

Am renuntat la hosting-ul din Romania ca prea dese erau deja erorile de conexiune si am migrat spre ceva mai bun din UK.

Totul a fost restaurat conform asteptarilor, am facut update si la cateva plugin-uri, versiunea de WP. Mai de schimbat niste texte la inregistrarea utilizatorilor si cam atat.

Am restrictionat posibilitatea editarii setarilor temei pentru ca cineva a introdus o linie cumva in baza de date, sau o fi fost vreo vulnerabilitate, pentru a evita alte neplaceri in viitor.

Daca sesizati ceva ce nu functioneaza cum ar trebui, comment va rog.

Ah, si ar fi recomandat un CTRL+Shift+Del pe ultima zi, sa se stearga din cache-ul browserului anumite stiluri ca a fost inlocuita calea de nume a directorului.

Spor(i).

R.

Articolul precedentAcum încotro?
Articolul următorXXX+iPhone=Love
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here