Acasă Ce mai e nou Schimbare in spatiul virtual al comunitatii gay din Romania

Schimbare in spatiul virtual al comunitatii gay din Romania

951
3

O alta noutate de ultima ora, reporterita Darkq.net, aflata pe teren (minat) vine cu stiri. Daniel M, actualul administrator a a doua site-uri cu tematica LGBT a decis sa predea stafeta mai departe. In continuare, un „interviu” luat cu microfonul:

Am inteles ca renunti la kenno.ro, este adevarat?

Da, este adevarat. Am luat aceasta decizie deoarece am cateva proiecte despre care nu pot discuta pubilic si nu pot face mai multe lucruri in acelasi timp. Am avut de ales intre continuarea cu Kenno LGBT Romania, sau realizarile pe plan profesional/familiar. Mi-am dedicat acest timp cu placere si nu regret nici o secunda, acum este timpul ca altcineva motivat sa peia carma in locul meu.

Kenno

De ce doresti sa renunti la „investitia” ta?

Am luat aceasta decizie deoarece am cateva proiecte despre care nu pot discuta pubilic si nu pot face mai multe lucruri in acelasi timp.Am avut de ales intre continuarea cu Kenno LGBT Romania, sau realizarile pe plan profesional/familiar. Mi-am dedicat acest timp cu placere si nu regret nici o secunda, acum este timpul ca altcineva motivat sa peia carma in locul meu. Nu o consider o investitie! Banii pe care i-am alocat pentru Kenno LGBT si actiunile mele, au fost STRICT, din buzunarul propriu si nu am facut asta pentru a castiga ceva.

Ce crezi ca este necesar in promovarea unui site care sprijina comunitatea LGBT romaneasca?

Pai in primul rand este necesar ca ideeile sa nu moara, necesar ca un lucru inceput cu pasiune sa continue. Problematica LGBT din Romania o cunoastem cu totii, de aceea niciodata nu trebuie sa renuntam. Eu nu renunt, predau doar stefeta altor oameni cu vointa si care-si doresc schimbare in LGBT.

Cui vrei sa „donezi” site-ul?

Aici este o grea intrebare! Azi dimineata am primit o oferta de 1000 de euro pentru cele doua domenii ( www.kenno.ro si www.kenno-lgbt.com ) dar le-am refuzat. Nu doresc nici un ban, am nevoie de certitudinea ca cineva va se va ocupa asa CUM TREBUIE  de ele. Proprietarul domeniilor va fi Robert, de la Darq.net. Asta dupa cateva zile de deliberari. Urmeaza ca in zilele viitoare sa primeasca „stafeta”.

Articolul precedentDarkq.net – Locul 1 in Google
Articolul următorDraga, vin dupa tine, sa mergem la sala!
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

3 COMENTARII

  1. Buna, ma numesc Ionut, sunt din Brăila si sunt homosexual. Am ținut in mine asta prea mult, am intrat in depresie si m-am imbolnavit. Sunt pensionar acum pe caz de boala, nu am pe nimeni cu care sa vorbesc, sunt o fire foarte retrasă, am momente când simt ca explodez, dar acum nu stiu de ce v-am scris, mor de rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here