Acasă Ce mai e nou Queens, Cluj-Napoca

Queens, Cluj-Napoca

1094
0

Dupa modelul cluburilor din occident si binecunoscutului brand „Queens” cu apostrof sau fara, s-a deschis de ceva timp un clubulet in Cluj-Napoca. De fapt, organizatorii conceptului Queens au inchiriat un spatiu, iar destinatia acestuia este strict de club gay.

Vineri seara Gay, iar Sambata seara lesbi. Felicitam initiativa conducerii de a face party-uri diferite pentru cele doua mari grupuri.

Queens Cluj isi doreste momentan sa se extinda incepand prin cautarea unei noi locatii, deoarece afisele dansilor sunt pline de informatii de cand au drept hosting un alt club care le gazduieste party-urile. Un club numit Ruby! Ruby, este un club de noapte ce se adreseaza persoanelor 18+. Nu suntem noi in masura sa judecam daca acolo exista ilegalitati asa cum se zvoneste. Tocmai din aceasta cauza conceptul de party s-a rebranduit in Queens Cluj pentru a nu crea confuzii in randul comunitatii. Queens Cluj, nu face altceva decat sa-si promoveze originalitatea in party-uri dedicate comunitatii LGBTQ din Cluj si zonele invecinate. Ca orice club, care se respecta, organizatorii au dreptul de a-si selecta clientela. Conceptul dansilor primeaza pe: discretie, siguranta si incredere. Conceptul Queens Cluj nu reprezinta o amenintare pentru actualul club clujean Delirio si nici nu considera ca exista o concurenta neloiala.

Ceea ce cunoastem despre Queens este ca isi invita clientii in toate serile de vineri si sambata pentru a petrece la superlativ.

Queens Cluj, foloseste spatiul celor de la Ruby tocmai pentru a face o triere intre persoanele gay cu pretentii sau nu. Organizeaza petreceri cu tematica, ofera show-uri incendiare cu dansatori si dansatoare, spre a multumi clientela. Pretul de intrare, este unul obisnuit, unde din partea casei ai un Cocktail inclus. Muzica este pe placul tuturor, mai mult sau mai putin. Queens organizeaza tot felul de tombole cu premii, cadouri din partea casei si nu numai; nu doar pentru atragerea clientelei cat si pentru o mai buna convietuire intre client-organizatori. Clubul dispune de o sonorizare buna, canapele si scaune recent tapitate, sistem de ventilatie performant. Singurul defect al locatiei este capacitatea de aproximativ 50 de persoane. Pe langa toate imbunatatirile amintim si bare, pentru doritorii de striptease. Atasam totodata si niste poze, pentru doritori de imagini cu locatia unde Queens Cluj isi desfasoara activitatea alaturi de link-ul oficial de facebook, unde le puteti urmarii activitatea: https://www.facebook.com/clubqueenscluj

Pentru data de vineri, 6 iunie 2014,  Queens Cluj aduce in atentia clujenilor un super show „a la Cirque du Soleil”, alaturi de un piton de dimensiuni normale, urmat fiind in saptamana de vineri, 13 iunie de un mega show incendiar cu muzica la superlativ unde invitati sunt D69 Iasi alaturi de Dj Prince Albert, animatori, fluiere, vodka si restul vine de la sine.

Pe cei de la Queens Cluj, ii gasiti in fiecare seara de vineri si sambata incepand cu orele 22:00 intrarea fiind free pana la miezul noptii, la adresa: strada Constantin Brancusi nr. 112, Cluj-Napoca. Telefon de contact: 0751 116 969. Mai jos gasiti si o harta pentru a va ajuta!

Nota: Acest articol NU a fost compensat in niciun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here