Acasă Ce mai e nou O noua functie pe blog – Mesaje text

O noua functie pe blog – Mesaje text

975
7

Azi dimineata am descoperit ca ma doare gatul. Doar pe partea dreapta. In fine, vremea de afara asociata cu starea mea de raceala mi-a dat niste idei.

Am creat un serviciu de mesaje text gratuite. Nu iti trebuie inregistrare, parole si alte balarii. Cu alte cuvinte, orice vizitator al blogului meu poate trimite mesaje text in orice retea din Romania, mai putin in Zapp. Aia oricum nu merita osteneala.

Pagina cu pricina este aceasta sau se poate urma al treilea link de la sectiunea pagini, partea stanga. Limita este de 124 caractere.

Sper ca acest serviciu sa va fie de folos.

Cu drag
Robert

7 COMENTARII

 1. foarte frumos! l-am testat, merge bine. Am fost un pic descumpanit ca dupa trimitere mi-a zis ceva de genul „cautam ceva care nu e aici”. O sa te descos eu cum se face chestia asta si cine suporta costul si cat de confidentiale sunt mesajele si cate si mai cate. Deocamdata atat si sa te faci bine 😉

 2. Multumesc. In cazul in care un mesaj este transmis corect, trebuia sa redirectioeze spre o pagina. Ei bine in wordpress habar nu am cum sa creez o pagina care sa fie ca si template-ul dar care sa nu aiba link la categoris „Pages”. Oricum ma bucur ca functioneaza ok.

 3. merge. e ok. esti tare, pentru ca baietii de ceva timp au scos acest tip de mesaje, gratuite. de cand a aparut vodafone cele 3 mesaje gratuite pe zi au disparut. saracii, n-au bani.

 4. Horreyyyyy! Functioneaza!

  Hmmm, Booster… not free as it looks 😛

  Revin mai incolo cu o solutie la redirectionarea in WordPress fara sa intre la pages… sper sa fie una si daca nu este o creem noi 😛

  EL.*

  * Am vrut ” Eu” dar este cu (C) la 🙂

 5. EDIT:

  Am rescris textul ca nu se vedea u funcțiile

  De loc m-am întors 🙂

  Am găsit soluția!

  1. Creezi o pagina noua in editorul de la WordPress (exact cum ai creat pagina pentru „SMS-GRATIS”)
  2. Editezi template-ul sidebar.php (*ar putea sa existe o problema sa nu fie așa denumit… ):

  In aceasta fișier vei găsi funcția următoare pe care o vei modifica:

  <?php wp_list_pages(‘title_li=<h2>Pages</h2>’ ); ?>

  aceasta funcție va trebui modificata cu:

  <?php wp_list_pages(‘exclude=44444444&title_li=<h2>Pages</h2>’ ); ?>

  ATENTIE! cifrele 44444444 trebuie schimbate cu ID-ul pagini create. (ID-ul îl afli din secțiunea MANAGE>PAGES> aici va scrie in dreptul pagini (titlul) un ID. Acela este ID-ul ce te interesează)

  * in cazul in care nu este in fișierul sidebar.php, căuta in directorul unde ai template-ul după termenul wp_list_pages si editează acel fișier

  4 . Mulțumim ca ne oferi acest serviciu gratis de SMS.

  EL.

 6. aLIOn: Multumesc dragule ca te-ai gandit. M-am uitat in sidebar, nu era instrctiune cu listare a paginilor. Asa ca nu mai putea fi decat la sectiunea „widgets”. Am cautat acolo si a dracu’ era si functia de excludere a paginilor. Am creat o pagina pentru cazul in care sms-ul se trimite cu succes si una pentru atunci cand sunt dificultati de trimitere, de eroare. De aceea sunt doua id-uri. Ti-am facut si un screenshot ca sa vezi cum arata:

  widgets.jpg

  Nah, si io prostu’ nu m-am prins in ziua in care am integrat serviciul. 🙂
  Oricum ideea ta am mai folosit-o cam in aceeasi formula la directoare web. De exemplu cand nu vroiam la pe prima pagina sa apara de exemplu … cele mai votate link-uri… atunci se excludea ID-ul acelui include facand o concatenare cu id-ul paginii principale care de obiceo era 0. 🙂
  Ms oricum.. mult de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here