Acasă Ce mai e nou Micile modificari de design ale blogului

Micile modificari de design ale blogului

961
14

Alaltaieri m-am hotarat sa schimb un pic design-ul blogului. Am schimbat cateva stiluri, am integrat careva functii noi. Cele mai remarcabile scimbari sunt:

 • Cei care comenteaza au acum posibilitatea ca adresa de mail pe care o folosesc la comentarii sa fie asociata cu o poza mica 30×30. Aceasta sugestie a fost facuta de FireMan.
 • Am introdus o sectiune numita „topic-uri active” (pasive nu erau), la sugestia lui grid. Am stat cateva ore dar intr-un final am rezolvat. ideea era ca daca cineva comenta intr-un post mai vechi, nimeni nu stia. Acum insa, ultimele zece articole comentate se pot accesa.
 • Am schimbat logo-ul si fotografia din header, pentru o mai buna ilustrare a tematicii acestui blog.
 • Am integrat o functie de „cache” a paginilor pentru o navigare mai rapida.

Cam atat. Mie imi place la nebunie rezultatul final, m-amsi inscris la un concurs de web design pentru blog-uri. 🙂

Acum cred ca ma pun la somn, sunt obosit un pic si diseara vreau sa ies putin pe centura… poate fac si eu doua-trei bonuri de masa. 😛

Articolul precedentAcum cei care comenteaza pot avea si poza. Una mica de tot.
Articolul următorScrisoare pentru mama mea
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

14 COMENTARII

 1. design-ul blogului e sooper zic. imi place , imi place functionalitatea , iar crocodilul ala parka seamana cu ochii mei in anumite ipostaze …nu , nu la prostii ma gandesc 🙂
  deci pasarelele mele din cap imi zic ca G..d & A..a se vor afla in Tm asta seara … poop …

 2. Succes In continuare ,bafta la toata lumea.
  Se vede ca sunteti prieteni adevarati .
  Cu toate ca este cam tarziu cand scriu .
  Esti tare Robert .
  Pupici,pupici,pupici.

 3. Robert, articolul meu despre cancer, nu stiu exact cum a ajuns in categoria Ridicol. Si nu se incadreaza in definitia ridicolului.
  E adevarat ca nu am precizat, cand ti l-am trimis pe mail, in ce categorile sa fie incadrat, dar o fac acum ca sunt destule de unde sa aleg, deci la: „Zi de zi” sau „Romania” sau eventual la „Uncategorized”.

  Multumesc

 4. Totusi, nu pushca. Eventual daca exista categoria Absurd.
  DEX: RIDÍCOL, -Ă, ridicoli, -e, adj. 1. Care stârneşte râsul sau batjocura; caraghios. (Substantivat, n.) Ceea ce este vrednic de râs, de batjocură; aspect caraghios. 2. (Despre sume de bani, cifre etc.) Foarte mic; neînsemnat, derizoriu.
  http://www.dexonline.ro

 5. Google a indexat deja articolul in categoria in care este acum. Daca mut articolul in alta categorie va exista o pagina de eroare pentru vizitatori.

  In concluzie, articolul va ramane unde este acum.

 6. Ei acuma stam in indexarea google. Nu mai putem trai fara google.
  Oricum nu da bine printre manele, becali, vai domnu` doctor, femeia la volan si restul care da, sunt ridicole.
  Poate ca e mai ok sa se scrie si articolele ca si comentariile si fiecare isi alege la ce categorie vrea sa-si puna articolul, dupa care se asteapta validarea.

  Whatever

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here