Luați și învățați :)). Este o melodie care m-a lasat fără cuvinte. Melodia aparține celor de la Sector 7 feat Krem. Nu știu de ce, dar cred că ideea, de a expune astfel părți ale gramaticii limbii române, îi aparține lui Krem. El a participat la Romanii au talent ediția a II-a și mi-a plăcut mult semnificația versurilor melodiilor din concurs. E tare tipu’ :)) V-o recomand … melodia 😀
Da, e superba piesa!
Aaaaa! să vede-ţi ce l-e face Grid!
Ce se bagă ei peste stilul oamenilor?
+1
Înjuratul corect gramatical e ca sexul cu prezervativ – fură bucuria descărcării și nu-și atinge ținta.
Pe de altă parte, înjuratul în scris (de pildă, prin grafitti) e o formă de ipsațiune. E ca și cum ai încerca să „înveselești” o labă tristă, transformând-o într-un act de exhibiționism.
O înjurătură nu trebuie să fie publicabilă ca să usture. Aș zice chiar că, odată întinsă pe un perete sau pe o foaie de hârtie, înjurătura se usucă. E ca și cum ai scuipa pe cineva trimițându-i scuipatul în plic, eventual recomandat, cu confirmare de primire.
Nu-i vorbă, că vor și-njurătorii să-și câștige un loc în piață și-atunci își caută un „cap limpede” care să le caute cratimele-n stuchitură. Cât de limpede poate fi însă o astfel de minte pot doar să-mi închipui.
Eu propun, în scopul eficientizării formelor de protest, organizarea protestatarilor în țarcuri. Admiterea în țarcul protestatarilor să se facă numai prin examen de admitere, după absolvirea unor cursuri de formare protesională. Așa măcar o să fim siguri că oricine deschide gura e bine căutat la dinți.
Q E D
Amuzant