Acasă Ce mai e nou Intre vis si realitate

Intre vis si realitate

986
2

Vorbim demult. Niciodata insa nu am avut ocazia sa ne cunostem. Il invit, onoreaza invitatia. Ne plimbam, ajungem in camera de hotel. Totul imaculat. Privirile innebunite parca cerceteaza chipul si gesturile. Un dans nebun al ielelor, desprins din dorinta. Imi musc buzele cu subinteles, ne napustim unul asupra altuia ca si cum am fi ultimii oameni de pe pamant, ultima ocazie, ultimele clipe. Hainele de pe noi dispar, lasand trupurile goale.

Raman surprins vazand bratele mari, foarte bine conturate, pieptul si abdomenul perfecte, desprinse parca de pe coperta unei reviste. Ne prabusim si incepem sa savuram endorfinele secretate de creier (eliminat de glanda pituilara in timpul activitatilor care ne sunt pe plac), cel mai puternic mediator chimic produs de propiul nostru organisc, minunat. 

Imbratisari tandre si agresive, saruturi fine. Notiunea de timp nu mai exista. Ne pierdem intr-un singur trup, proaspat nascut. Sensibilitatea pielii atinge cote maxime. Imi infig unghiile in spatele lui. Mainile lui aluneca usor pestre trupu-mi ud. Totul se termina in saruturi scurte si mangaieri. Astept sa urce apa calda pana la etajul sase. Ma imbrac si ies. Grabit. Nu imi mai pasa de nimic, ma indrept catre lumina, catre alte vise si trairi. Nu s-a intamplat de fapt nimic. Multumesc.

Articolul precedentMa bucur ca iti place de mine dar eu nu sunt cel din poza…
Articolul următorAm obosit
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

2 COMENTARII

  1. Nu e nevoie sa postezi acest comment. Se vrea doar o comunicare directa catre tine. Si, cu riscul de a ma repeta, esti un mic ticalos :-)! Mai citeste inca o data post-ul si incearca sa fii obiectiv. Nu ti se pare ca e asa … un fel de povestire a unui vis ? Nicidecum ceva real … si, daca nu as stii care a fost realitatea as fi crezut si eu ca e doar o fantasma … Fatza de cealalta poveste (stii tu foarte bine despre care e vorba), unde ai povestit totul, cu lux de amanunte …! Rushinica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here